Zákulisím pulzujú špekulácie: Stretnú sa Wolff a Verstappen na Sardínii? | Magazín F1 - F1online.sk

Tohtoročné prestupové leto malo plávať v pokojných vodách. Z týždňa na týždeň sa však všetko zmenilo. Max Verstappen stále oficiálne nepotvrdil svoju ďalšiu budúcnosť a verejnosť sa chytá každého stebielka informácie. Max bol tento týždeň v továrni Red Bullu v Milton Keynes, ale už o pár hodín neskôr si pozorné oko fanúšikov všimlo jeho loď i lietadlo na Sardínii.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/207683/zakulisim-pulzuju-spekulacie-stretnu-sa-wolff-a-verstappen-na-sardinii

Myslím si, že Maxov podpis zmluvy s Mercedesom je záležitosť len niekoľkých týždňov. V RB ho v najbližších rokoch zrejme nebude čakať boj o tituly, o ktoré má stále záujem bojovať. Najlepšie sa javí Mercedes, ktorú mu je ochotný poskytnúť miesto. Takže niet o čom. Ešte aj vytlačí Russella, čo je pre jeho ego tiež veľké plus. Celá situácia k tomu smeruje. Aj to ako v podstate kamarátsky vystupoval voči Antonellimu v mediálnych výstupoch po ich zrážke v Rakúsku. Vie, že budú tímoví kolegovia.

Len mi je ľúto Russella. Do Williamsu prišiel v čase, kedy už nemali nárok ani na zisk bodov, do Mercedesu následne zamieril, keď sa skončila ich výkonnostná nádvláda a teraz odtiaľ odíde tesne pred zmenou pravidiel, po ktorej by mali podľa insiderských informácii mať najlepšie karty na stole.

Je to síce farizej s PR úsmevom, ale toto si nezaslúži. Mala by mu byť poskytnutá šanca byť v majstrovskom súboji. Je to neskutočný talent. Hold, F1 je v tomto nemilosrdná.

1 Like

Žne ovocie, ktoré zasial.

1 Like

Tu je hotovo. Tak nejak sa mi pomaličky rozrastá počet pilotov a stajní, ktorým sa nedá fandiť. Max pod Wolffom v Mercedese bude dúfam totálny prúšvih, RBR bez Hornera no s Mekiesom a Russellom ďalšie nesympatické zoskupenie, Hamilton vo Ferrari o ničom, Mclaren s fajn pilotmi ale zmrdom Brownom. Dúfam, že sa zdvihne Alpine a hlavne Williams. To už najviac sympatický bude nakoniec Aston, neschopného juniora nejak prekusnem. Alza boys dotoho! :facepunch:

2 Likes

Všichni jsou nesympatičtí, ale zároveň doufáš, že se zvedne Alpine s Briatorem.

5 Likes

Briatore je oproti Wolffovi stelesnenie sympatie

1 Like

… to je ono!!! :smiley: :muscle:

To Mercedes myslí vážně? Takže buď se zbaví Kimiho, kterého si Toto piplal jako svého a nebo Kimimu dají tak špi čkového týmového kolegu, který ho zadupe do země a totálně mu zničí psychiku a sebevědomí? Jo Toto, dobrý nápad :smiley: Nehledě na to dát Maxe a Russella do jednoho týmu by bylo snad horší než Rosberg - Hamilton …

1 Like

Ja by som sa alternatíve Verstappen x Russell vôbec nebránil. To by nebolo horšie, než Rosberg a Hamilton. To by bolo horšie, než Hamilton a Alonso v McLarene 2007. :smiley: Aspoň by bolo o zábavu postarané.,

Ale k tomu nedôjde. Wolf radšej pošle preč Russella.

Pokud se má stát ta hrůza, že by Verstappen přestoupil do Mercedesu, tak bych chtěl vidět tým Russell-Verstappen. Verstappen by měl konečně pořádného soupeře. Hodně by mě zajímalo to srovnání.

4 Likes

Ale byť šéfom tímu, pripustiš niečo také? Zvlášť po tvojich osobných skúsenostiach a po skúsenostiach Ronna Dennisa? Pochybujem, že to Wolf vyrieši takto…

Kdybych byl šéfem týmu, tak bych si nechal dvojici Russell-Antonelli. Oba dohromady za cca 30m ročně. Russell je výborný pilot, pokud bude mít auto, které bude mít na titul, tak mu věřím, že to zvládne.

Vyplatit za Verstappena 100m, a pak mu dát ještě 80m+ výplatu. Vlastně na co?
Jak můžeme vidět letos, tak ani Verstappen není všemocný.

1 Like

Lenže to vzájomné porovnanie už neuvidíš, lebo si tuším písal, že keď Verstappen prestúpi do Mercedesu, tak s F1 končíš. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Asi by to byla moje smrt.

To nie, najskôr musíš dokončiť tú filozofickú školu, na ktorú Ťa zobrali. :slightly_smiling_face:

Áno, aj ja by som takto postupoval. Stále tie Wolfove rokovania môžu byť len premyslená hra, aby pritlačil na Russella so znížením zmlúvnych nárokov. Ale osobne si to nemyslím.

Wolf túži po Verstappenovi už dlho. Bude to síce drahá investícia, ale to tak v biznise je. Pre oboch to bude istá forma výzvy, ktorú budú chcieť zakončiť úspešne. A aj kvôli tomu vytlačí z toho tímu Russella, aby minimalizoval riziko katastrofy.

Horner sef Ferrari, ticho ne :rofl:

Proti tomu se Telegraf ohradil že nic takového nepsali a že Max žádnou výkonnostní klauzuli neaktivoval :slightly_smiling_face:

1 Like

To se nestane, Max si ve své kariéře ohlídá aby vedle něho nebyl skutečný konkurent.

1 Like