jo ja som uz jeho fotky videl tak mi bol hned povedomy. Inak Vale hovoril, ze zacinal aj na motorkach aj motokarach ale neskor ked uz motokary boli prilis drahe tak ho otec presmeroval na motorky
Hezky se proletel…pozna nekdo pilota, rok , zavod?
neviem ale podla mna to je zavod veteranov v goodwood
Překvapilo mě jak jsou lamely malinké.
Ja si prave rikam ze je to podle kvality zaznamu a prileb dobove, bohuzel u videa neni zadne info.
Wow, hezky si to vyhledal, zatim jsem pochytil jmeno Nigel Corner. Ted uz by to nemusel byt problem dohledat.
Tak je to historic race z roku 2000 Goodwood.
Ale i komentar je stylizovany do puvodni doby
Nigel Corner.
Tak si rikam, neni bezpecnejsi chvilku se proletet a pristat do mekke slamy, nebo snad druh molitanu, nez se nechat rozrezat na kusy plechem
Takhle má vypadat klimatizované prádlo jezdců.
Trencle chlazené nebudou, jezdcům se prý nelíbilo, že by v chladu vypadali srandovně.
Honda prý chystá fúzi s Nissanem a možná i s Mitsubishi.
Hej, zachytil som to v správach.
Jak se Vám líbí tahle mírně upravená Škoda 110R?
Zajimave pojeti, docela haluz jak jim zapasovali predni blatniky, tedy cela predni cast ke skeletu, i kdyz strihat se urcite muselo.
Jinak, v Britanii takovych krasavcu v ruznych upravach a s ruznymi motory jezdily desitky kusu, v ramci Saloons.
MBéčka byly finančně dostupné, ale především konstrukčně velice výhodné vozy pro přestavby na divoké závodní vozy. Především řady 130, 180 a 200 udělaly Škodovkám gigantickou reklamu.
Vůz byl lehký a ideálních rozměrů, ale především byl stavěný na zadní pohon. Přesně jak píšeš se MBéčka chytly hlavně na ostrovech a jezdilo se s nimi kdeco. Nejen okruhy, ale i v kopcích sklízely hromady úspěchů.