Zahraničné médiá: F1 bude mať opäť jedenásť tímov. Potvrdenie Cadillacu je otázkou pár dní | Magazín F1 - F1online.sk

Už od piatku sa zahraničné médiá predbiehajú v tom, kto ako prvý prinesie informácie o veľkých úsmevoch v padoku. Tieto úsmevy majú patriť predstaviteľom Andrettiho projektu, ktorý sa stále usiluje vstúpiť do kráľovnej motoršportu a zdá sa, že konečne uspel. Už v roku 2026 by mala mať Formula 1 opäť jedenásť tímov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180324/zahranicne-media-f1-bude-mat-opat-jedenast-timov-potvrdenie-cadillacu-je-otazkou-par-dni

Nemam problem s dalsim teamom - skor ked je konkurencia - super pre F1.
Mam problem s uzkymi tratami a kde sa uz velke monoposty nezmestia a neda sa predbiehat - dalsi 2ja jazdci tomu nepomozu - budu horsie kvalifikacie a pod…
Ale ak sa potvrdi And - super :grinning::+1:
Uz len vacsie VC - siroke a sama moznost predbiehania :grinning:

Haas príchodom Cadillacu stratí význam, Gene to odpredá Toyote ak by mala reálny záujem o vstup, pretože tam už tých 600mega na vstup bude bez kompromisu. Ak hovoria o 12 tímoch tak tam vidím úplne iné záujmy, než zrovna Toyotu.

Uverim az budou stat na startu :crossed_fingers:

Puffe paráda ne ?

Ja to vidim presne opacne.
USA bude mat 2 teamy a kludne sa môze stat ze HAAS bude farma Cadillacu.
HAAS pojde prestizou nahor, myslim ze budu brat ich motory aby to bolo pod jednou strechou.
12 team bude z Číny, sef FIA sa nechal pocut, ze takto by to malo byt …

takze tim/firma ktora presla sitom fia prijata nebola, ale bol prijaty tim/firma ktora cez fia oficialne nepresla

Uz nepi, co to pises :slight_smile:

Asi mi to je celkem jedno.
Já si neukrajuji z výdělku. :grin::grin:

Konečne sa niekto zobudil. Ešte nedávno mala F1 12 tímov s 24 jazdcami a fungovali dobre. Nech pustia aj ďalších, šampionát bude oveľa zaujímavejší

Vsak to som vravel pred pár mesiacmi že preco tam má ísť niekto kto kritizuje F1? Radšej Cadilac ako Andretti

zeby po tolkych pokusoch nasli u andretiho cestu? jess tesim sa moc. mozno ani nie tak na dalsi tim niekde na urovni haasu a wiliamsu, ale za tu spravodlivost. tak snad to naozaj vyjde.

1 Like