Pro tebe je vyplakávání i to, když někdo napíše, že je dneska 5.1.2025, tak nevím čím žiješ
Honzí, klidně pokecáme ale až se vrátíš v lepší formě.
Ale taky nemůžeme srovnávat Williams se současným týmem.
Jo takhle, už i Situs tě upozornil na další blbost, tak se z toho snažíš vykroutit🥱
Posuzovat věci jen přítomností je na mě velmi málo, tak až povyrosteš dej vědět
Člověče, bavíme se o osobních názorech a pocitech, jak to chceš objektivně posoudit aby jsi měl právo o něčem napsat, že je to blbost?
Myslíš tak, že ja reagujem na helmutka, v komentári zapískam na teba a do pár minút si tu s chvostom hore pri mojej nohe?
Čarovná vetička, ktorá ťa privolá v momente. Teba mám vycvičeného lepšie ako policajti vlčiakov. Ty si taká moja hnusná čivava s predkusom. Hnusná, ale za to poslušná. Tak je dobrý Honzi.
Edit: Vidím, že si na mne tak závislý, že už reaguješ na všetko čo napíšem aj v iných vláknach v komentároch, ktoré s tebou nič nemajú. Ťažký komplex. Už aj z Dávida ako pozerám.
Si zas dostal takovou nálož, že se tu třepeš se snahou o osobní útoky, chudinko. A jako bonbonek budeš psát, jak reaguješ na Helmutoka, když na mě v tom příspěvku očividně útočíš😀 koukám, že k F1 ani k ničemu jinýmu nebudeš mít co říct, pokud jde o fakta a ne tvoje nekonečný lhaní
Ten tvoj sebaklam o tom ako tu každému nakladáš. Aj Dávidovi si strašne naložil, chudák si musel ísť dať lieky z takého nákladu.
Tak zase nabudúce. Maj uši nastražené, aby keď zapískam, tak si opäť pribehol s chvostom hore do minúty.
Hezky jsem si tě povodil. A to nemusím psát ani tobě, přiběhneš, protože nemáš nic v životě a jsi zakomplexovanej chudák
Jsem chtěl jenom vidět, jestli se umíš bránit