Tomu nevěříš ani ty. Těhle módů bylo x, vzpomeň si na Malajsii 2013 a slavné Multi21, kdy Webber byl v jinem modu, než Vettel, který ho dotáhl.
Multi21 s temou nema zhola nic spolocne.
Jak to, že nemá? Sám si sem dotáhl téma motorového módu, Multi21 je ukázkou toho, jaký rozdíl to dělalo, když měl pilot vyšší mod, než ten druhý.
Jenže je to blbost. Kdo je u tebe malý nezávislý tým?
Podle Dejva je i fakt vyplakávání, takže nemůžeš čekat nějakou plodnou diskuzi
Jako je to každého věc, ale já budu mít tisíc krát raději malý soukromý nezávislý tým než B-tým. B-tým je nezajímavý napříč časem jak pro boj o titul, tak že o něj zavadí někdo kdo z něj titulový tým udělá. Leda že by ho v současné době skoupil někdo kvůli místu a stejně si to postavil téměř všecko sám. B-tým jen parazituje na týmech co jsou skutečnými konstruktéři. Alespoň že se plánuje to zpřísnění pro B-týmy
Který malý tým je dnes nezávislý?
No ptal jsem se, takže nevím zcela přesně které k nim řadí. Podle mě tak trochu Williams? Bere sice motory, a žel pár věcí přibylo. Ale stále je tam k dispozici krok zpět k plné nezávislosti.
Dotahujes sa so zakernym hlupakom, ktory vie ze mas pravdu, len tu asi nema nikoho ineho, kto sa s nim bude hadat teraz a ako obvykle nema co robit vo svojom nudnom zivote. Zaroven je to skryty fanusik Mercedesu, staci si pozriet jeho facebook.
Sam Grosjean aj Lotus to potvrdili, ze to bol tajny mod Mercedesu, ktory im spristupnili iba raz, ale on sa tu bude hadat hlavou proti muru. V tom clanku sa to dokonca presne pise, bohuzial jeho level anglictiny mu nedovoluje to pochopit:
Grosjean was running in fourth place behind Red Bull’s Sebastian Vettel in the race and was instructed to use a higher engine mode on his power unit to catch him according to Carter.
“Mercedes didn’t want Sebastian Vettel particularly to get a podium in Spa,” said Carter.
“They could see that Romain, on newer tyres, was catching. So they gave him a different engine mode to go into.”
When Grosjean activated the mode, he went eight-tenths per lap faster. This enabled him to reel in Vettel and secure an all-Mercedes podium along with Lewis Hamilton and Nico Rosberg racing for the factory team.
“Mercedes never told us what it was. They told us there was no difference whatsoever. Romain was saying to me ‘no way, that car drove differently’,” added Carter.
Este tam specificky povedal “THEY GAVE HIM A DIFFERENT ENGINE MODE”.
Ale co uz, nie kazdy moze byt rozumny aneb čím ho urobili, tým aj ostal.
PS: Teraz by sem najradsej naletel a do minuty zareagoval na mna a potom mi tvrdil, ze ja som na nom zavisly, ale kvoli tejto vete to (snad) neurobi.
Dneska možná Sauber. Ferrari mu sice dodává motory a další díly, ale kromě dat z pohonné jednotky si od Sauberu nemá co vzít.
U Williamsu si stále nejsem jistý jestli u něj nemá Mercedes schovaného Sainze.
Samozřejmě jsou to pouze dohady, ale ještě nedávno tam měl Russella v přípravce.
I kdyby tam žádná ani ústní dohoda nebyla, tak by se Williams za určitý peníz nezdráhal k bližší spolupráci.
Od Toro Rosso taky už nikdo neočekával, že prodá Gaslyho.
Sauber už jen dojíždí, ten už mám za Audi. A opět, pořád lepší Audi i když bude třeba teď na konci, než B-tým.
Děkuju ty zákeřný hlupáku, že cituješ to co jsem tu psal celou dobu. Šlo jen o motorový mod, těch bylo více, máš tu i článek z 2020, kdy se více módu na motoru zakazalo.
Ty jsi tak strašně hloupej a toxickej, že ani nevíš, jak si zase kakáš do pusinky a na hlavičku😄
Tak proč vytahuješ motorový mod Mercedesu 2015 a pak napíšeš, že Multi21, kdy dva jezdci používali rozdílné engine mody byli krasnou ukazkou?
Copak Honzi, nejakej nervozni ne?
Islo o motorovy mod, ktory zakaznik (Lotus) k dispozicii nemal a spristupnil mu ho na dialku dodavatel (Mercedes) len vtedy, ked sa mu to hodilo. Takze pomenovanie “premium mod” od @helmutko je uplne na mieste.
Na hlavicku kakam tebe a evidentne si z toho v koncoch.
Nezávislý tým byl podle mě Williams před tím, než to Williamsová prodala. Teď už jsou podle mě všichni minimálně v něčem závislé.
Copak Josi, nejsi tak trochu cocot?
Celou dobu píšu, že šlo o motorvy mod a vy se hadate, tak si to nejdřív urovnejte v hlavě.
Btw zase písknu a přiběhneš, jako poslušnej vořech
Edit: jj, Lotus k němu neměl přístup, tak ho Grosjean použil
Doba se od zákaznických vozů hodně změnila.
Dříve si nějací nadšenci koupili šasi od Cooperu, nebo Lotusu. Od Fordu koupili motor a převodovku sebrali ze šroťáku a jeli F1.
Dnes už to nejde. I NASA by měla vážné problémy si v F1 neudělat ostudu. Všechno funguje jinak a smlouvy platí pouze do výše lepší nabídky jako z knihy “Divokým Kurdistánem”. A je jedno jestli se jedná o FOM, FOTA, FIA, nebo Liberty.
Na druhou stranu se stále něco děje a každý nepředvídaný pohyb je pro F1 žádoucí i když žádnou sportovní čest neobsahuje.
No vidíš, srovnávat Williams před prodejem ti ukazuje jakou blbost jsi původně napsal, Williams má za sebou neuvěřitelnou a úspěšnou historii ke které si žádný B-tým ani nepřičuchne.
Další nepopulární názor. Historie je dobrá pro historiky, já raději žiju přítomností.