Začarovaný Hungaroring? Leclerc pripúšťa, že mu robí problémy | Magazín F1 - F1online.sk

Hungaroring je vzhľadom na svoju polohu v našich končinách veľmi obľúbeným okruhom, no keby mal kalendár zostavovať Charles Leclerc, zrejme by v ňom chýbal. Monačan pred blížiacim sa víkendom prezradil, že maďarská trať mu vôbec nevyhovuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209502/zacarovany-hungaroring-leclerc-pripusta-ze-mu-robi-problemy

Hungároš není pouze o tom kdo dokáže držet déle nohu na plynu. Tam se musí umět točit volantem.
Přesto se divím, protože Čabajkoring jezdcům většinou chutná.

na jazdenie mega, nehaň môj “domáci” okruh

1 Like

Já mám Hungároš hodně rád a sám mám na něj osobní vzpomínky. Pro diváky na trati je hodně vděčný když je snad z každého místa vidět velký kus. Navíc se tohle umělé Monako stále vylepšuje i zrychluje.
Prostě i my Češi bereme Čabájkovo tak trochu za náš domácí okruh. Sice s velkým podtextem RVHP, ale přece.

Nuž toto nie je môj obľúbený okruh a bojím sa, že ani Ferrari nesadne, ale nechám sa prekvapiť. Môj najobľúbenejší okruh bol pred týždňom …