Zabudnite na Alonsa: Pilota F3 naštvalo blokovanie, súpera vzápätí poslal do bariér | Magazín F1 - F1online.sk

Po nedeľných pretekoch sa intenzívne rozoberá a ešte sa aj bude počínanie Fernanda Alonsa, ktorý chtiac-nechtiac prispel k nehode Georgea Russella. Diváci v Melbourne však boli svedkami aj oveľa väčšieho skratu, ktorý by si azda zaslúžil i pretekový dištanc.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148090/zabudnite-na-alonsa-pilota-f3-nastvalo-blokovanie-supera-vzapati-poslal-do-barier

No a trest 3 míst na startu, prostě výsměch

vettel vs hamilton, janeviem, Baku? ktorysi rok… inak za toto by som tomu “blokovanemu” dal min. ciernu zastavu a buduci pretek stopku.

vyhovorku sa naucil od majstra…

Je pod Hornerem nebo co?

co s tym ma Horner?

Co s tím má společného vymluva? Si psal něco o strikes včera, ale zatím jsou ty strikes u tebe :thinking:

rovnaka vyhovorka ako Vettel. asi si dnes sedis na kabli.

5 Likes

Takto sa to robí. Do psej matere!

On sa asi bal, ze si to smeroval na Alonsa, tak to rychlo otocil na RBR :smiley:

3 Likes

njn, tzv Vettelov manever. :grinning:

Hele ja zásadně sedím na židlích, křeslech nebo gaučích, ale nevím, jak to máš ty :grinning:

Este si zabudol Alonsove kolienko :smile:

Kde bol pretekovy inzinier Dunna, preco ho nevaroval aby sa pratal z idealnej stopy, lebo za nim je kvalifikacny pokus ? Chceli vysielacky, nonstop komunikaciu s teamom a zrazu sa to nedeje ? Na vine je v prvom rade Dunnov team, mozte si mysliet o mne co chcete.

Meh, tohle bylo slabé i na tebe :grinning:

Musel som to upravit, boli tam ine casti tela

1 Like

Už jsem ti psal, že nemůžeš aplikovat svůj přístup v životě na ostatní…

Prave preto som to upravil, vzal som si radu k srdcu

Žiadnu neprávosť nemá riešiť pilot na trati a už vôbec nie kolíziou so súperom. Tie pokrivené plechy, či karbón by mali v oboch prípadoch zaplatiť chlapci z vlastného vrecka – to ako minimum.

Ak by došlo k nejakému zraneniu, tak je to na civilný súd.