Za španielske fiasko by mal prevziať zodpovednosť aj Sainz, myslí si Rosberg | Magazín F1 - F1online.sk

Namiesto toho aby odobrali Monako pridali dalsie. Tato trat je prepadak a preteky koncia ako v Monaku v sobotu.

Díky za zastání. Znáš to - vstupem na veřejné fórum člověk vstupuje do lví arény :smile: .

2 lajkov

Tady ta victim card chudák Evička je už směšná. Psal jsem to tu několikrát, vystupuje tu proti určitým lidem (ale klidně to dej jen na mě) a hraje to přes tichou poštu. Jako sorry, ale psát tu na někoho kecy stylem, že to píšeš jiným a nemá ani tu slušnost napsat napřímo je jedna z těch věcí. Nemluvě o tom, jak tu startovala “protože vtipy ohledně národností”. A pak si tu cukrovala s lidma, kteří tu doslova psali, že by nechali vYset Ukrajince. Toto ti přijde v pořádku? Mně teda ne. To, že to Evička nepíše přímo a nechová se takovým způsobem neznamená, že její chování je nějaký morální vzor, ale jestli pro část z vás je, tak se nedivím, že stav společnosti jde tak do prdele.

2 lajkov

…nezapomeň že i argumentujou.

2 lajkov

Hlavně Honza stylem, že se Evap vůbec nedivím, že je ignoruje. Však to je děs :slightly_smiling_face:

3 lajkov

Však teď si to podtrhl co jsem psal. Reaguje na to co píšu stylem tiché pošty. Nereaguje přímo. Takové chování bych očekával někdy v preburetě, ne když je člověk v důchodovém věku.

2 lajkov

Však ať nereaguje když nechce, její volba. Kluci maj ale pravdu.

2 lajkov

Věcně možná někdy ano, ale podávají to stylem, že by jeden zvracel.
Chce to trochu úroveň chlapci. :slightly_smiling_face:

3 lajkov

Myslíš stylem, že tu Jirka založil založil druhý účet, ze kterého psal, že Situs má exekuce a potom přelogoval na Tripera, aby tu psal, jak jsou všichni nsechopní idioti a Evap tomu tleskala? Nebo stylem tvého bff multibana? Já jen, abych v tom měl jasno :slight_smile:

1 lajk

Psal jsi něco o chování jako ve školce ale teď se chováš jako ve školce.
Tripera hodně nemáme rádi. Evap se s ním ale baví, takže nemáme rádi ani ji. Heh?

A pořád nevím, co mám společného s multibanem :slightly_smiling_face:

Btw poslední příspěvek na toto téma.

2 lajkov

Argumentacia a la Situs.

8 lajky

a group of people gathered around a cake with the words to muzelo dat prisernou praci written above them|833x468.5625

Když ty argumenty (ne jen v této diskuzi) nechceš vidět, tak se k tomu nevyjadřuj. Nebo si zapomněl na to k čemu to vede? Viz hádka ohledně “analýzyů z FP vs data ze závodu?

Každopádně já jsem tu napsal Dejvovi i Explorerovi co mi vadí. A místo nějakých validních reakcí tu příjdeš ty a kopíruješ co jsem tu psal a Dejv absolutně ani nereflektuje co jsem psal, tak o čem se tu bavíme při otázce argumentací?

2 lajkov

Dejve přečti si co jsem psal. Z které té části sis vyvodil, že mi vadí chování Evap, protože Triper? Protože nic takového jsem nenapsal a nenapsal jsem ani nic, co by k takové mentální zktrace vedlo.

Ty nevíš co máš s multibanem? Ty, který ses ho tu zastával a naopak nemáš problém kopat do mě? Jo tak čím to bude Dejve nevíš?

2 lajkov

Jojo, jiné řešení není, musej z okruhu udělat squaty pro bezdomovce :clap:

2 lajkov

@Daaviid23 @Unleash_the_lion no kluci, tak jste tu vyplodili nějaké nesmysly se snahou to celé shodit a při argumentech se zase vypaříte, čím to tak bude? :slight_smile:

2 lajkov

Děkuji, reakce a la Unleash_the_lion

2 lajkov

Je to tym, ze sa nehadam s idiotmi.

6 lajky

Kdo je u tebe idiot? To je ten váš styl bez urážení? Víc jsi tento váš nářek shodit nemohl :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Takže ty sem příjdeš zkopírovat co jsem psal, snažíš se to celé shodit a při slušné reakci na to přidješ s tímto? To je ta tvoje slušná a validní diskuze? :rofl:

1 lajk

Mas pravdu.15141451