Namiesto toho aby odobrali Monako pridali dalsie. Tato trat je prepadak a preteky koncia ako v Monaku v sobotu.
Díky za zastání. Znáš to - vstupem na veřejné fórum člověk vstupuje do lví arény
.
Tady ta victim card chudák Evička je už směšná. Psal jsem to tu několikrát, vystupuje tu proti určitým lidem (ale klidně to dej jen na mě) a hraje to přes tichou poštu. Jako sorry, ale psát tu na někoho kecy stylem, že to píšeš jiným a nemá ani tu slušnost napsat napřímo je jedna z těch věcí. Nemluvě o tom, jak tu startovala “protože vtipy ohledně národností”. A pak si tu cukrovala s lidma, kteří tu doslova psali, že by nechali vYset Ukrajince. Toto ti přijde v pořádku? Mně teda ne. To, že to Evička nepíše přímo a nechová se takovým způsobem neznamená, že její chování je nějaký morální vzor, ale jestli pro část z vás je, tak se nedivím, že stav společnosti jde tak do prdele.
…nezapomeň že i argumentujou.
Hlavně Honza stylem, že se Evap vůbec nedivím, že je ignoruje. Však to je děs ![]()
Však teď si to podtrhl co jsem psal. Reaguje na to co píšu stylem tiché pošty. Nereaguje přímo. Takové chování bych očekával někdy v preburetě, ne když je člověk v důchodovém věku.
Však ať nereaguje když nechce, její volba. Kluci maj ale pravdu.
Věcně možná někdy ano, ale podávají to stylem, že by jeden zvracel.
Chce to trochu úroveň chlapci. ![]()
Myslíš stylem, že tu Jirka založil založil druhý účet, ze kterého psal, že Situs má exekuce a potom přelogoval na Tripera, aby tu psal, jak jsou všichni nsechopní idioti a Evap tomu tleskala? Nebo stylem tvého bff multibana? Já jen, abych v tom měl jasno ![]()
Psal jsi něco o chování jako ve školce ale teď se chováš jako ve školce.
Tripera hodně nemáme rádi. Evap se s ním ale baví, takže nemáme rádi ani ji. Heh?
A pořád nevím, co mám společného s multibanem ![]()
Btw poslední příspěvek na toto téma.
Argumentacia a la Situs.

Když ty argumenty (ne jen v této diskuzi) nechceš vidět, tak se k tomu nevyjadřuj. Nebo si zapomněl na to k čemu to vede? Viz hádka ohledně “analýzyů z FP vs data ze závodu?
Každopádně já jsem tu napsal Dejvovi i Explorerovi co mi vadí. A místo nějakých validních reakcí tu příjdeš ty a kopíruješ co jsem tu psal a Dejv absolutně ani nereflektuje co jsem psal, tak o čem se tu bavíme při otázce argumentací?
Dejve přečti si co jsem psal. Z které té části sis vyvodil, že mi vadí chování Evap, protože Triper? Protože nic takového jsem nenapsal a nenapsal jsem ani nic, co by k takové mentální zktrace vedlo.
Ty nevíš co máš s multibanem? Ty, který ses ho tu zastával a naopak nemáš problém kopat do mě? Jo tak čím to bude Dejve nevíš?
Jojo, jiné řešení není, musej z okruhu udělat squaty pro bezdomovce ![]()
@Daaviid23 @Unleash_the_lion no kluci, tak jste tu vyplodili nějaké nesmysly se snahou to celé shodit a při argumentech se zase vypaříte, čím to tak bude? ![]()
Děkuji, reakce a la Unleash_the_lion
Je to tym, ze sa nehadam s idiotmi.
Kdo je u tebe idiot? To je ten váš styl bez urážení? Víc jsi tento váš nářek shodit nemohl ![]()
Takže ty sem příjdeš zkopírovat co jsem psal, snažíš se to celé shodit a při slušné reakci na to přidješ s tímto? To je ta tvoje slušná a validní diskuze? ![]()
Mas pravdu.15141451