Za päť miliónov mohol mať 10 percent z príjmov Verstappena. Ako sponzor odmietol životnú šancu | Magazín F1 - F1online.sk

Zrejme každý z nás dostane raz v živote obrovskú príležitosť, ktorá obráti všetko hore nohami. Často si ani neuvedomíme, že to mohol byť náš osudový deň, ktorý nám naším pričinením, strachom alebo prostou smolou prekĺzne pomedzi prsty. Nemusíme byť bohatí podnikatelia, každému sa to môže stať. Finančník Michel Perridon dnes presne vie, kedy prepásol takúto príležitosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196987/za-pat-milionov-mohol-mat-10-percent-z-prijmov-verstappena-ako-sponzor-odmietol-zivotnu-sancu

Kolik procent dostává Helmut? Taky 10 procent?

No jo, to se stává… Co by měl říkat třeba Dick Rowe, známý také jako “muž, který odmítl Beatles”?
https://www.lidovky.cz/kultura/nahravka-odmitnutych-pisni-beatles-jde-do-drazby.A121124_134213_ln_kultura_hm
Nicméně, jako se Rowe pak zahojil na Rolling Stones, nemám strach, že by Michel Perridon kvůli odmítnutí Maxe šel žebrotou… Jen má trochu míň, no :smile: .

2 Likes

ono je tiez otazka, kedy mal tu sancu. ak to bolo v case ked mal max 14 a dominoval v nejakych dedinskych motokarach, ako kazdy druhy talent na scene, tak to je investicia, ktoru asi nedavas ani s odstupom casu, lebo by to bol 5 milionovy vystrel do tmy. a ta sanca asi neprisla, ked zacal masivne vyhravat v f3 a helmut sa do neho zalubil, to uz asi prachy nepotreboval.

takze nice story, ale takych chalaniskov, ktori uuuuurcite o dekadu zarobia stovky milionov, jazdi teraz v europe stovky. drzim palce v hladani, ze ktory jeden to bude aj v realite.

Keby bolo keby…. Matt Damon si tiez poplakal ked odmietol ulohu v Avatarovi a percenta z prijmov :man_shrugging: keby som tak dal ine cisla na euromiliony ked bol 200 mega jackpot :skull::joy:

no a keby investoval v tom case(to muselo byt pred rokom 2014) do bitcoinu tak z tych 5mil. ma dnes minimalne 4mld. :slight_smile:

Asi v roce 2011 mi volali, že mi nabízí bitcoiny.
Tehdy to stálo asi 5kc… celý kornout s čokoládovým posypem.
Poslal jsem je do p.dele. :face_with_hand_over_mouth::grin:

Podla coho usudzuje autor clanku, ze nezarobil na Josovi? Financnik nikde nepovedal kolko investciou do neho ziskal. Iba to ze investoval. Zda sa ze autor nema ani ponatia ako funguje sponzoring a financny svet celkovo.