Z Williamsu po náraze takmer nič nezostalo: Nezachránilo sa toho veľa, priznal Albon | Magazín F1 - F1online.sk

Katastrofa pre Williams. Z pohľadu jazdcov to nie je taká hanba, keďže nehody k motoršportu neodmysliteľne patria, ale aby mal jeden z desiatich tímov F1 na svete na tretie preteky sezóny pripravené len dve šasi a žiadny náhradný kus? Takéto príbehy by sme čakali skôr zo 70. či 80. rokov, nie v roku 2024. Nič sa však nedá robiť a tešiť nás môže aspoň skutočnosť, že Alex Albon je po tvrdej nehode v poriadku.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147516/z-williamsu-po-naraze-takmer-nic-nezostalo-nezachranilo-sa-toho-vela-priznal-albon

Od Williamsu je to pekná blamáž s tou výmenou jazdcov. Keď nemajú náhradné vozidlo, tak nech si Albon sedí na zadku v boxoch, keď svoj monopost rozsekal. Sargeant nič nespravil a jazdiť nebude. Sila.

Sargeant v tom nie je az tak nevinne ako sa na prvy pohlad zda. Keby za vyse roka posobenia v F1 nieco poriadne predviedol, tak by teraz nemusel sediet na sedacke v boxoch. Ak chce, aby sa s nim zaobchadzalo rovnako ako s Albonom, tak by mal podla mojho nazoru predvadzat aj rovnake alebo aspon porovnatelne vykony. V F1 je vsak iba kvoli peniazom a dnes ho to dobehlo. Tak mu treba. Takto to dopadne, ked sa niekto venuje niecomu vdaka protekcii a nie preto, lebo na to ma.

2 Likes

Spravne spravne

Jsem rád, že to někdo vidí podobně. Už jsem myslel, že v tom jsem zase sám. :smiley: