Z Verstappenovej výstupnej klauzuly sa môže stať téma počas leta, pripustil Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Jazdecký šampionát sa zatiaľ pre Maxa Verstappena vyvíja priaznivo vzhľadom na to, aký silný je v súčasnosti monopost McLarenu. Ak sa však červení býci nebodaj prepadnú, v tíme môže dôjsť k vážnym otrasom. Helmut Marko pripúšťa, že počas leta sa môže začať viac hovoriť o slávnej výstupnej klauzule Maxa Verstappena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192766/z-verstappenovej-vystupnej-klauzuly-sa-moze-stat-tema-pocas-leta-pripustil-marko

Jaká výstupní klauzule? F1 je individuální sport a jezdec si může dělat co chce ne?

1 Like

Taky si říkám proč se Emil nesebere a rovnou si hned nesedne třeba do McLarenu.
Co mu v tom brání?

1 Like

Budes tu teraz polroka omielat to s individualnym sportom, len preto, ze niekto ma inu optiku?

3 Likes

Já se ptám v kontextu toho co tu psali sami fans Maxe :grinning: nikomu názor neberu. Ale ono je rozdíl něco tvrdit a něco prezentovat jako svůj názor :blush:

1 Like

Až na to, že v McLarenu je plno. Tam si to budou Lando s Oscarem držet, pokud teda nebude bitka typu Alonsa s Hamiltonem nebo Hamiltona s Rosbergem, kdy jeden z nich bude muset odejít. To by ovšem nevyřešil příchod Maxe. Mercedes nebo Ferrari jsou jistější. Antonelliho můžou odstavit, stejně tak Hamilton může skončit.

V tomto případě to náhodou bylo hodně trefné. Nevyužít hned první možnost ukázat na zcestné argumenty by byl promarněný čas.

1 Like

Když se jedná o individuální sport, tak v F1 přece plno být nemůže.

Aky v tom je rozdiel :face_with_monocle:

Bude vymena Russell - Verstappen.

Myslis ze sa Wolf takto rozhodne zrusit Antonelliho?

Tak tvrdit něco je, že to považuješ za fakt. Když si něco myslíš, tak je to tvůj pohled, ale připouštíš, že skutečnosti můžou být jiné

Spíš Ocon - Verstappen, když by Max vyhrál i v Haasu

1 Like

Opozice nám napsala že plácáme blbosti, ty na to nic, a teď se vytasíš že máme držet hubu když má někdo jinou optiku. Že ti to není blbý.

3 Likes

Náhoda, že Toto odkladá predĺženie Russella na leto? :sweat_smile:

Tohle psát nesmíš, Kiks dostane záchvat :slight_smile:
Já už to od ní schytal před časem, že prý mé zbožné přáni. Sice se mi z přestupu Maxe právě do Mercedesu dělá spíš lehce nevolno a měl bych s tím dost problém, ale to je detail, hlavně se nesmí sáhnout na George :slight_smile:

Ale vážně - téma to určitě bude a možností je více. Přijde mi, že nemá moc cenu o tom spekulovat nyní, budeme chytřejší tak v půlce sezóny. Jak kolem výkonnosti a stability RB, tak ale i třeba o pozicích Russella a Antonelliho - popravdě zatím to George dává lépe, než jsem čekal a Kimi naopak hůře, ale za dalších 10GP to může být úplně jinak (anebo taky ne). A podobná dění jsou i v řadě jiných týmů.

Ty si koleduješ o ďalší rage od Kiks. :sweat_smile:

2 Likes

možno treba prehodnotiť, kto všetko je v tej “opozícii”, a kto sa to len hrá na “nestranného” a poprípade ešte za “moralizátora” :man_shrugging:t4:

3 Likes

Sám neveríš tomu, čo si napísal.

Antonelliho v Mercedese určite nikto neodstaví

To už je čistá deziluzia

@thr

George to dáva presne podľa očakávaní a Kimi takisto…najma po 2 VC v 18 rokoch. Obaja to zvládajú presne tak ako sme mnohí čakali. George robí maximum a Kimi trpí na drobných chybách čo je na nováčika úplne normálne.

Nič nečakane sa tu nedeje.

A rozhodne to nie je dôvod na to, aby Toto zmenil svoj názor na jeho osobu.

U Georga je to možno dôvod aby sa v Tom utvrdil

Ale v konečnom dôsledku podľa mňa ani jeden nikam nepojde.

A Max ak niekam chce, nemal podpísať do 28. A nech si to teraz užije. Byť líder keď všetko ide bez problémov je ľahké. Nech sa ukáže keď je to v riti a neuteká ako potkan z potápajúcej sa lode.

1 Like

Ja som si takmer istá, že určite nie

Osobne si myslím,že pre Maxa je Mercedes zavretý

Vzhľadom na to, že Toto opakovane povedal,že s Georgom defacto je to otázka času

A Kimi určite neskončí. Nedal ho tam na rok aby zaplnil miesto, to je long term project.

A Kimiho sa určite momentálne nevzdá. Ak tomu niekto verí, tak už ozaj je v kategórii fantazmagórie a mokrých snov.

Max skôr ostane v RB rok počká a keď tak potom si podľa mňa dá sabatical.

A uvidí kto je na Tom najlepšie.

@Jos_Is_Back Odkedy ? Veď naopak posledné dni veľmi hlasno hovorí, že je to v štádiu riešenia a rozhovory prebiehajú. Takisto ako to, že čoskoro to bude podpísané.

“It’s almost an open secret that we intend to keep our drivers for the long term.”

Môžeš si to prečítať a všetci čo ukončuje už aj Kimiho s tebou
https://www.motorsport.com/f1/news/toto-wolff-look-into-future-of-f1-its-engines-and-george-russells-contract/10707343/

1 Like