Je normalne, ze nekteri kterym se nelibi jak Max mluvi a co dela hned radi nalepkuji hulvactvim a povysenectvim, protoze ve virtualnim svete je kazdy hrdina sveho pribehu, ze?
Klid. Pojdme na to… za chvilku tu mame VC Japonsko![]()
Je normalne, ze nekteri kterym se nelibi jak Max mluvi a co dela hned radi nalepkuji hulvactvim a povysenectvim, protoze ve virtualnim svete je kazdy hrdina sveho pribehu, ze?
Klid. Pojdme na to… za chvilku tu mame VC Japonsko![]()
My nie sme necivilizovaní, my sme “len” hlúpi. Na novinárov nadávajú ľudia, ktorí využívajú výhody režimu, ktorého jedným z pilierov sú novinári. Netuším kde v školstve sa stala chyba, ale chýba tu vzdelanie o občianskej spoločnosti a jej základoch. A potom aj médiálna gramotnosť, ale toto sa netýka len Slovenska.
A vzhľadom na to, v akom stave je spoločnosť na Slovensku je celkom pochopiteľné, že dosť ľudí sa hlási radšej k Európe ako k Slovensku.
S čím je problém - Max udělal co chtěl a zdá se, že i mohl. Pokud něco porušil, ať je podle toho “řešen”. Má-li dotyčný novinář dojem, že byla porušena jeho práva, ať podá stížnost příslušným způsobem. Nemusí ze sebe dělat chudáka, mimo uvedené má možnost využívat masmediální cesty a Maxe příslušně skandalizovat, což dělá - takže no mercy
.
Závěrem - nevím jak komu, ale politická situace v Čechách i na Slovensku mi momentálně připadá natolik podobná, že je snad zbytečné se vzájemně porovnávat…
A je signifikantné, že niekto, komu sa správanie napríklad Verstappena nepáči a poukáže naň, je vzápätí Verstappenovými prívržencami napádaný a poučovaný čo je správne a čo si má o situácii myslieť.
Tak víš jak to je, svůj k svému. Ale někteří jsou prostě jen obyčejní hlupáci.
Lepe bych to nenapsal ani sam ja![]()
Jak uz jsem psal jinde, je zabavne pozorovat jak nekteri co nedokazou udrzet komentare v poli slusnosti na tema ktere se jich ani osobne netyka , vycitaji Maxovi ze se zachoval jak zachoval. Ironie hadr..
Co se tyka novinare, zadny svatousek to neni , to uz se take nekde probiralo, rad provokuje a svymi “ ksychtiky” je take znamy. Na druhou stranu muze jen Maxovi podekovat, protoze o takove medialni pozornosti se mu ani nesnilo![]()
Kdybych byl mala myska naseptavacka co cestuje casem, tak bych poradil Maxovi at ho ignoruje jako by tam nebyl a bylo by… nu coz.
Jeste ze za par hodin zacne prvni trenink![]()
Neni spravne kdy kdokoliv napada druheho jen kvuli nazoru.
Stejne tak je i spravne si vzdy svuj komentar poradne precist a rict si jestli bychom to byli schopni uverejnit pod svym pravym jmenem drive nez to posleme.
Tak to vidim ja..
Však, ale nemôžeme porovnávať politika, ktorý je platený z našich daní, a je ako verejný činiteľ povinný odpovedať na otázky občanov a športovca, ktorý je súkromná osoba, nemusí byť rečník a teda mu nemusia byť tieto veci príjemné. Verstappen je dost výbušný na čo asi nebude pyšný (očividne sa aj za Barcelonu hanbí). A opýtať sa niečo takéto tesne po takomto neúspechu a vypätí síl môže spustiť iba 2 typy emócii… 1. typ človeka sa rozplače a 2. typ človeka si pomyslí ,. ty si pekný píp”. Neviem si predstaviť že by sa reportér po napr. nepremení pokutového kopu vo finále ligy majstrov alebo majstrovstiev sveta toho hráča pýtal, že či si myslí že to zapríčinilo prehru a či to nemal kopnúť inak… alebo že či si myslí že prehrali kvôli jeho vylúčeniu a či by to spravil inak… spustilo by to iba 2 možné reakcie ktoré som popísal vyššie, ja sa s takýmito otázkami na športovcov nestotožňujem a vôbec nevidím paralelu s politikmi.
Každopádne to, že to Verstappen aj naďalej živí je tiež nemiestne, a ani s tým sa nestotožňujem…
Děkuji
. Však se nestala žádná tragédie, abych si kvůli tomu na někoho (v tomto případě na Maxe) vytvořila nějak zásadní názor. PR panák nebyl nikdy, jiný už nebude, o žádné důležité informace jsme nepřišli
… Jo, kdyby mu měly kvůli formě RB začít výrazněji povolovat nervy, bylo by to horší. Zatím jde o houby.
Či pod vlastným menom, alebo nie podľa mňa to až tak nezmení. Tu platí biblické, že niekomu vadí smietka v oku, pričom brvno vo vlastnom prehliada.
To ja som mal trochu priamočiarejší príspevok snerom k týmto kopírovačom, ale nick si už ani nepamätám ![]()
Nieco podobne sa udialo po finale ligy majstrov 2022, kde sa Toniho Kroosa pytal novinar, priblble otazky, o tom ze boli horsi, ked prave vyhrali ligu majstrov
Mozno to ti novinari nemyslia zle. Asi skor nie, ale ja chapem aj pohlad sportovcov, ked sa im zda ze niektori prekrocili hranicu
Uff, svedok Matovicov? Noze, kolko ich v tom vazeni realne aj ostalo a nebola to len storka na FB Matelka?
Skus obcas ist do zahranicia a potom mozes porovnavat. Sme davno niekde na urovni africkej bananovej republiky. Krajiny ako Bulharsko, Rumunsko, atd., nas davno predbehli. A ano, v zapadnych krajinych je drahsie, ale porovnavat treba kupnu silu vzhladom k platom a ked si spravis ten rebricek, tak velmi rychlo vytriezvies. Ceny potravin, paliv, energii mame ako jedny z najdrahsich v okoli a platy suverenne jedny z najnizsich. A este na dovazok toho vsetkeho tie drahe potraviny, co sa sem vozia, su vlastne odpad, ktory nikto na zapade nechce zrat. Chod si nakupit do Rakuska tie iste potraviny a uvidis rozdiel v kvalite. Zatial co cena bude porovnatelna, maximalne o nieco vyssia.
Dosť nato, aby sa hneď po voľbách miesto ekonomiky, obranyschopnosti štátu, či energetickej bezpečnosti (za hranicami je vojna – dobré ráno stará mama) riešili hlavne zákony pre “našich ľudí”.
A že psychicky chorý človek ako Matovič:
len dokazuje v akej zúfalej situácii dnes (a už dlhšiu dobu) Slovensko je.
Vacsinu z nich pustili uz po par dnoch, este daleko pred volbami. Co sa ale nevylucuje s tym, co tvrdis v druhej casti prispevku.
Nič také zvláštne sa nestalo. Mal ukázať Maxicurakovi fuckera a boli by si kvit.Na veľkú dieru hrubá záplata.
A ty si ľudský hnoj, takzvaný podčlovek, čo pravdepodobne robí na trojsmenku a za svoj mizerný život obviňuje všetko naokolo namiesto toho, aby sa pozrel do zrkadla.
Si dostal v minulosti ban za kritiku miestnych pisálkov? ![]()
Nikolko (z politikov), lebo to boli politicke objednavky a Matovicovou vladou vymyslene procesy, pretoze skutky, za ktore by realne mohli ist do vazenia im nevedia dokazat, tak si aspon vymysleli uplne hluposti a informovali o teatralnom zatykani vsetky media, nech su vsade fotky a takto sa ich snazili diskreditovat. A to pisem ako nestranny obcan, ktory nevoli ani Matovica ani Smerakov.
A boli vo vazbe, nie vo vazeni, ale aspon vidiet ako tomu rozumies, kedze neovladas ani tento zakladny rozdiel.
Praveze cestujem pomerne dost po celej EU a USA. Ale toto nie je o tom “skus ist do zahranicia”, ale skus ist zit do zahranicia. Zil som istu dobu v dvoch krajinach EU mimo Slovenska a aj v USA a ver, ze sa nemame tak zle, ked sa porovname s domacimi.
Cisty blud, to sam dobre vies.
Ano, v roznych ukazovateloch nas v poslednych rokoch predbehli, no ten rozdiel nie je tak velky, ze by sa v tychto krajinach zilo nejako lepsie.
Nikde nepisem, ze zivotna uroven "zapadnych krajin” (predpokladam, ze narazas najma na Nemecko a Rakusko) nie je vyssia, no nie vsetko je take ruzove ako sa hovori v mediach. Kedysi ten rozdiel bol ovela vacsi, no teraz uz sa vo vela pripadoch ani neoplati ist von za robotou, ked je clovek sikovny.
Treba sa pozriet napriklad aj na ceny nehnutelnosti alebo bezpecnost. Na Slovensku si stale mlady par moze bez problemov kupit vlastne byvanie. Na zapade je to casto nedosiahnutelny sen. A o bezpecnosti vo velkych zapadnych mestach ani nehovorim. Skus sa vecer prejst po Parizi alebo Berline, skus tam pustit frajerku / manzelku s kamaratkami von a nechat ju ist mhdckou po tme domov.
Aby som to zhrnul - nikde nepisem, ze sa tu mame najlepsie a ze tu je najvyssia zivotna uroven, no hejteri vypichuju vsetko len to zle. Plno veci tu mame aj dobre a je tu ovela lepsie ako si myslime a budem to pisat bez ohladu na to aka je vlada, pretoze som si skusil zivot aj vonku a mam blizke osoby aj v UK, aj v Nemecku aj v USA.
Treba si skusit plnohodnotny zivot vonku so vsetkym co k tomu patri a potom hodnotit - vychova deti, kupa nehnutelnosti, bezpecnost, ceny sluzieb, atd. Uz len ta vychova deti (porod a materska) je na Slovensku taka, ze nam ju moze cela Europa zavidiet. Nie len ist vonku muklovat, nikam nechodit, byvat ako tinedzer, a potom nadavat na vsetko slovenske.
Nech sa paci - porovnaj si ceny napr. 3 izbovych bytov v BA a v Prahe. Zistis, ze sa az tak nelisia. A ceny v krajskych mestach su uplny nonsens.
To ze v zahranici ludia nekupuju nehnutelnosti nie je tym, ze by na to nemali (nemame na to u nas, pretoze ludia sa zadlzia na cely zivot a ziju od vyplaty k vyplate), ale tym, ze vedia hospodarit a radsej “investuju” do niecoho ineho a mozu zit plnohodnotny zivot, ako sa trapit tym, ci im ostane X tisic na splatku hypo. Proste v zahranici nie je taka silna vola vlastnit nehnutelnosti. Len u nas je to posadlost a potom z toho tazia developeri a ti, co maju investicne byty a mozu si nafukovat ceny a tuto bublinu do nekonecna.