Z postele do prvého radu: Pred piatimi dňami by som tomu neveril, hovorí Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

V Džidde napísal úžasný športový príbeh Oliver Bearman, v Melbourne to urobil Carlos Sainz. Nad hlavou španielskeho pretekára visel pred štartom víkendu veľký otáznik a do poslednej chvíle nebolo isté, či ho dnes v kokpite vôbec uvidíme. Nakoniec sa však po operácii slepého čreva vrátil a po fantastickom výkone odštartuje z druhého miesta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147734/z-postele-do-prveho-radu-pred-piatimi-dnami-by-som-tomu-neveril-hovori-sainz

Takhle se jezdí když s Vámi tým neprodlouží smlouvu :clap:

4 Likes

Paráda! Verím, že Carlos bude jazdiť dobre celú sezónu. Narozdiel od Leclerca, ktory vždy keď ide do tuhého, buď premrhá príležitosť alebo má jednoducho smolu. Čítal som už toho dosť o tom, aký je to talent atď atď… Odoberám jeho YouTube kanál a je to určite sympatický človek, aj schopný muzikant. Ale akosi v ňom prestávam vidieť nádej pre znovuzrodenie Ferrari. Keď urve jeden titul za karieru, bude rád. Proste: Verstappen to neni, jasny pane!

1 Like

On přišel na novou věc.
Celou dobu mu to ve Ferrari tajili.

4 Likes

Takže teď to posune o level výše :open_mouth:

1 Like

a hned to vidno aj na trati. kde uz mohol byt keby na to prisiel skor…

Antonelli gdě?

1 Like

Vzal to zkratkou

1 Like

Hauger ide parádne, zatiaľ ako jediný bodoval všade. ANT a BEA majú pred sebou veľa práce. Gratulácie Stanekovi :slight_smile:

Stanek riadny lucker :smiley: . Prišiel k tomu, ako slepý k husliam, to bude to typické české “štěstíčko” :smiley: .

1 Like

Utrpěné vítězství, ale zade je potřeba dodat, že defenzivne jel prostě dobře a využil startovací pozice

To mají, Hauger je tam 3 sezónu už ne? Kvůli tomu vypadl i z akademie RB

No nebyť tých prerušení, tak ho Hauger zožerie, čiže beneftoval dosť, aj čo sa týka toho štartovného povyku, za ktorý nemôže Hadjar úplne 100%.

To jo, prostě využil situací, který byly během závodu. Rozhodně má co zlepšovat, ale jako boost dobrej

Jdeme pařit do rána ne?

3 Likes

Konečně sis pořídil RDR2? bylo na čase

Už mám dlouho, od vydání, ale nudím se…

Jak je na tom Karolína po tom dnešním incidentu?

Spí, tak asi v pohodě.

Ne tak to není prdel mít dopravní nehodu …