Z pódia rovno do školy. Kimi Antonelli má za sebou maturity | Magazín F1 - F1online.sk

Zisk prvého pódia je v živote každého pilota dôležitým momentom. Kimi Antonelli však to svoje nemohol dlho oslavovať. Po pretekoch nešiel na párty a vynechal aj svetovú premiéru filmu F1. Musel totiž hneď odletieť domov, kde ho čakali záverečné skúšky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204760/z-podia-rovno-do-skoly-kimi-antonelli-ma-za-sebou-maturity

Pěkný přístup :+1:

2 Likes

Kimi je sympaťák, přeju moc úspěchů v F1 a ať se daří!
Podobné “problémy” ze školou má spoustu závodníků kteří mají velmi plný harmonogram.
Mě docela překvapuje že je Kimi výskyt jako italského talentu tak ojedinělý - vzhledem k Ferrari a stav Itálie jako motokárové velmoci. mělo by být mnohem více itálských závodníků v F1. Ale třeba když bude v budoucnu Kimi několikanásobný mistr světa a třeba i s Ferrari, tak se budou rojit v motorsportu spoustu taliánů jako houby po děšti! No … po několika titulech pro Mclaren v této a dalších sezonách by to mohlo konečně urvat i Ferrari, že?! :+1: :wink: :heart:

Tohle je pro rodiče Kimiho to nejdůležitější :slightly_smiling_face: a od Kimiho velmi dobrý přístup k povinnostem

2 Likes

Hodný, chytrý a pekelně rychlý.

Není to nějaký humanoid?

1 Like

kvoli takymto budu Norris, Leclerc, Russell zachvilu stredopolovi poloti…

Ešte neskončil dnes má ústnu skúšku, kde sa ho budú pýtať čo chce robiť v živote a na základe toho mu klásť otázky naprieč predmetmi …úprimne pri Tom ako sa to opýtajú by som chcela byť :rofl: každopádne mal by skončiť až dnes. Doteraz nechápem ako to urobil v riadnom termíne.

Klobúk dole pred jeho rodičmi, majú byť na čo hrdí. Vidieť,že do pretekania ho nikto nikdy netlačil. Vybral si ho sám, dokonca vytrucoval.

Paradoxné je,že Kimi nemal na začiatku najlepšie podmienky, nie preto že by na to otec nemal, ale preto že dúfal,že ho to odradí ( dokonca dúfal, že mu to nepôjde) akurát,že Kimi vyhrával aj tak. Otec síce dodnes tvrdí,že pre neho to nedopadlo dobre, ale potom to pochopil a prešiel do druhého extrému,že na neho tlačil…až kým pochopil,že má nájsť rovnováhu a nechať ho robiť čo vie najlepšie, ale byť tam pre neho. Pekný príklad toho ako sa ich vzťah vyvinul v zdravý postupom času.

No a mama ma v paži, že vychovala generačný talent, pre ňu je to Andrea a nakladačku by dostal jedine, ak by bol drzý, nezodpovedný alebo arogantný. Mama je zdá sa prísna, len v ľudských otázkach. Vidieť,že mame veľmi záleží jednak na Tom aby skončil školu, ale čítala som ten rozhovor celý a vidieť že jej najmä záleží na tom, aby mal zážitky aké majú bežné decká vo veku 18 rokov= aspoň najviac ako je to možné. Mám pocit,že on ale prirodzene je nastavený na to kde sú priority a povinnosti a to je jeho veľká výhoda.

Ani mama ani otec mu nikdy nedali nič zadarmo, takisto ako Mercedes. Od mala ho nastavili na to,že sú hranice toho o čom sa nediskutuje, čo musí, čo je jeho povinnosť ak chce privilégiá a výhody. 1

Tu maturitu z marketingu nebude potrebovať asi nikdy, je ale super,že to dokončil, aj to ukazuje veľa o jeho prístupe. A je to vynikajúci príklad iným deckam,ktoré robia vrcholový šport.

Kimi má okolo seba jednak skvelý tím a ľudí čo ho podržia tam, ale aj skvelú rodinu, ktorá dbá na to aby bol správne nastavený.

kurna spravil maturity, to bude novy nastavovac…

2 Likes

Práve títo nie, oni sú predsalen starší, majú viac skúseností, šancu na tituly skôr ako príde

Ale tej generácie čo prišla s ním mi je už teraz úprimne ľúto…

Tak ako každej čo s ním kedy musela pretekať. Mnohí talentovaní jazdci prešli kariéru v juniorskách sériách alebo v motokárach, bez titulov, lebo tam bol tento citujem jeho priateľku skrček s hviezdou na kombinéze o ktorom si všetci mysleli,že snáď musí podvádzať :rofl:

Pri jeho rozvoji, mentalite, talente a ľuďoch čo ho vedú z neho bude do 2 sezón podľa mňa top pilot. Ak to nestihne ešte ako teenager. Lebo podľa mňa už budúcu sezónu bude Kimi tam kde v Kanade úplne bežný návštevník ak na to budú mať auto.

Ten výkon v Kanade to len potvrdil

Peter Parker of F1 :rofl:

Ma ozaj potenciál byť veľmi obľúbený okrem toho,že úspešný

vidime na Norrisovi. Uvidime co Russel vs Antonelli a teoreticky Leclerc vs Bearman o par rokov.

1 Like

Napísala som šancu, nie že ho získa.

Russell vs.Antonelli môže byť zaujímavé o rok, dva.

Podľa mňa najprv bude mať drobnú prevahu v boji o potenciálny titul Russell a získa ho, potom sa požeru vo veľmi tesnej bitke, potom už bude mať prevahu Antonelli a Russell odíde.

To je môj scenár vývoja ak by mali na to auto.

A Ollie v 1.rade dúfam že sa do toho Ferrari dostane