Byly doby, kdy sezóny měly 8 závodů.
A taky není konec.
Nastane nový standard, kde to dalším generacím přijde naprosto normální.
Byly doby, kdy sezóny měly 8 závodů.
A taky není konec.
Nastane nový standard, kde to dalším generacím přijde naprosto normální.
To nemůžu, to je rodinný tajemství
Jenže všechno má limit a tlačit vše na sílu dopadne, jak současný pravidla
skor si myslim, ze 3 zavody na jednom okruhu v danom tyzdni a kludne, bezneho divaka to potesi, lebo ked bude mat cas tak to zapne a bude mat co sledovat. Keby bol suboj o prve miesto blizsi, a popripade do toho mali auta lepsi zvuk, tak by sa skoro kazdy potesil viac zavodom.
inak
NASCAR CUP Series 36 zavodov za sezonu (+zavody pickupov, kde jazdia aj elitni jazdci)
WSBK 36 zavodov (12 vikendov po 3 zavody)
MotoGP 40 zavodov (2 za vikend)
minuly rok mala F1 28 zavodov, planovanych 29.
Jenže mnozí argumentují tím, že by více závodů byl těžký život pro mechaniky a doprovodné pracovní party.
Jenže by se naopak pracantům hodně ulevilo, protože tolik závodů by už jedna parta nezvládla a musela by se sestavit další parta pro vystřídání.
hlavne to je iny problem, ktory by sa mal riesit z ineho konca a nie znizenim poctu zavodov
Přesně tak. Více závodů by prospěla divákům, sponzorům, samotnému vývoji vozu, ale dokonce i jezdcům. Ti by ztrácet čas na simulátorech, ale své umění by si vylepšovali skutečným závoděním.
A stropy? Ty se dají lehce poupravit, když by všechny týmy více vydělávaly.
no otazka je, ci by sa zvysili prijmy ale inak suhlasim
Více závodů přinese více peněz pro Liberty a tím i pro samotné týmy. Prostě by vydělali úplně všichni. Méně peněz by snad dostaly pouze současné pracovní party, kterým by ubylo práce.
Jak se to říká… Sky is the limit?
To se říkat může, ale opravdu má všechno své limity (až na vesmír)
A ludsku blbost
to taky, ale vesmír jsem zmínil, protože mne fascinuje a považuju to téma za zajímavé (a pozitivní) lidskou blbost ne
No, budeš se asi divit, ale máš to zase špatně.
Nebavíš mě, tvoje snaha o pozornost už je fakt křečovitá, vyjadřuj se jako člověk, nebo nepiš vůbec
Nepiš nepravdy a nebudu to muset pořád korigovat.
Ostatní to zvládají .
Nepravdy píšeš ty. Tyhle výkřiky mne opravdu nebaví a tvé neznalosti F1, techniky, vodíku i vesmíru jsou na tvůj věk velice zarážející.
Jinak to ranní zakopnutí s cash flowem, kde si se snažil o hádku, jsem ti odpustil, protože musíš ještě do finanční gramotnosti vyzrát, ale tohle už se neodpouští, zkus to u fandů a voličů ANO, ty tenhle typ komunikace akceptují
Něco k tématu bys neměl?
Až po tobě, ty nikdy k tématu nic nemáš