Z Mekiesa je oficiálne šéf AlphaTauri: Máme všetky ingrediencie na úspech | Magazín F1 - F1online.sk

Nový rok je zvyčajne obdobím zmien a nových začiatkov. Inak tomu nie je ani vo Formule 1. Tento dátum neraz znamená začiatok novej kapitoly aj pre ľudí v F1. Nové kontrakty pilotov obvykle začínajú dátumom 1. január, ale na Nový rok častokrát nastávajú zmeny aj v najvyššom vedení tímov. Inak tomu nie je ani tentoraz a od 1. januára má nového šéfa aj Scuderia AlphaTauri.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139299/z-mekiesa-je-oficialne-sef-alphatauri-mame-vsetky-ingrediencie-na-uspech

Gratuluji a držím palce, aby byl alespoň stejně dobrým šéfem jakým byl Tost. :+1:

ja som nikdy nechapal, ako mozu takto migrovat klucove osoby z teamu do teamu. Mekies vie vsetko o aute pre sezonu 2024 a vie vsetko o vsetkych autach za poslednych x rokov. Ako ho mozu pustit robit sefa v konkurencnej stajni? Ani mechanika by som aspon 5 rokov nepustil ku konkurencii…

Ty ingredience jsou loňský RB?

1 Like

Neblazni, az take podrobne informacie vysoki manazeri nemaju. Ja mam tiez podpisanu gardening leave v pripade odchodu ku konkurencii a nemyslim si, ze by som vedel okamzite zreplikovat cokolvek na pockanie.

V to dufam. Nezabudni, ze definicia F1 je, ze najlepsie teamy na tejto planete bojuju za Maxom Verstappenom. Takze Lando, Charles, Fernando, Lewis a ostatni by mohli dostat dalsieho supera - Pierra a Yukiho.

Skoro bych jim i přál ať jsou nej ze zbytku :grin: Když šaráda s dvěma týmy v jednom, tak pořádná :+1:

2 Likes

Jo, to by mohlo uspisit upřesnění pravidel, že jeden majitel nemůže mit dva týmy ani sdílet díly

Ferrari ho vymenilo za dvoch RB guys čo im urobili ERS podľa Hondy a bolo to hneď vidieť + ešte dalšie prestupy od RB.

Jenže ti z RB co přišli do Ferrari nikdy na motorech nedělali, to si zas někdo vymyslel příběh, aby upotal pozornost. Tihle dva přišli na aero oddělení

Jo a preto zrazu po využitý žetónu v Monze, začalo byť Ferrari ERS tak efektívne?

HellHogr sa iba maskuje na zeleno, ale pritom je to Ferrari insider. :slightly_smiling_face:
Podľa mňa už má týždeň kúpené lístky do kina na premiéru Ferrari.

1 Like

Už jsem viděl, to víš, kdo umí, tem umí

To nebylo zrazu, Ferrari na tom pracovalo už od léta 2022, tech issues motorove je odrazovalo od toho to nasadit dřív

neni nahodou od dneska v kinach? ci si bol na predpremieru niekde?

Předpremiera, film podle mě dobře vystihuje co znamená F1 pro Ferrari a proč je Ferrari ikona F1

ja sa chystam dalsi tyzden, ked to dovtedy nenajdem niekde nahodou

je to dufam lepsie jak ten kentus film o Lamborghini

Jo to je rozhodně lepší, ale furt mam pocit, že tyhle filmy dělají pro fanoušky nekonecnyho Vina a Fastu

no tak auta co vybuchnu su v kazdom fillme prepalene do extremu ze jo :smiley: som teda nadseny