Wolffovi dochádza kapacita: Nedáva to žiaden zmysel | Magazín F1 - F1online.sk

Takze Alonso sa boji vyprasku od Maxa? :open_mouth:

1 Like

Ze Audi tlaci na Sainza a ich ponuka je casovo ohranicena som uz cital z viacerych zdrojov, no vzhladom na to, ze v zalohe maju Hulkenberga a ,potencialne Pereza", tak nemam uplne pocit, ze je Audi v pozicii, kde si mozu dovolit klast Sainzovi podmienky.

1 Like

Potenciálně je před námi velký twist co se týká přestupů, reálně si myslím, že to dopadne jako většinou a to dost nudně :smile:

Ale alonsovi bych lepší tým přál.

Já ne. Alonsa nikdo nevezme. Ukončí kariéru.

Však naposledy vyhrál, když Honzovi začaly růst první chloupky. :stuck_out_tongue::grin:

2 Likes

Ty už jsi na Alonsa horší jak Ferda. Padající Mercedes tě mění v trosku :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Myslíš že pokud má nabídku RedBullu místo Pereze neměl by váhat? :thinking:

1 Like

je-to-smutne

Jsi moc hodný na Alonsa.
Měl by být pyšný.

Víš, že tohle trollovací popichování nemá žádný účinky? :grinning:

Záleží co chce, být neohrožená jednička v horších týmech a nebo dost pravděpodobně prohrát proti Maxovi ve vítězném autě? :stuck_out_tongue:

Nebo vyhrát v top tymu, ale ty chceš zase jen rejpat🙄

Od rejpání je tu Puff :grin:

Mě by se Alo v RB líbil a souboj by to byl určitě super zajímavej.

Rozdat si to ve 43 proti jedničce Maxovi v nej letech v týmu který ho upřenostňuje nejvíc ever a bude tam už desátým rokem :grinning:

Len aby ten suboj nedopadol podobne ako s Albonom, Gaslym a Perezom. Nepochybujem, ze Alonsova strata by bola mensia, ale velku dramu by som od toho necakal. Najma cim pretacavejsie auto, tym vacsia dominancia Maxa. :slight_smile:

Vacsia zabava by bol Alonso s Hamiltonom vo Ferrari a Leclerc s Russellom v Mercedese. :fire:

Tohle jsou silná slova :grin:

Jsem tu od rejpani?

Aby jsme se shodli tak bez těch posledních 2 slov :slightly_smiling_face:

Už teď vypadá Max nesvůj :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jsi tu pro lásku k F1