Tvuj idol hamilton si mysli neco jinyho.
Muj idol to nejni, ale kdybych si mel vybrat mezi HAM vs VER tak by to byl HAM, ten druhej ma na muj vkus moc vysokej hlas.
Ale nenosi sukne, jako ten prvni.
Vtipne, ze s ich najvacsim ochrancom (a mozno aj clenom) si tu asi najviac pises v poslednej dobe.
To nemuzes vedet.
Jedine ze bys…ale to je nemozny.
Eh, a to je kdo
Honzik z Brna.
Jasny, a to je kdo
Počkej, Jos musí zastalkovat, aby ti to napsal. Má totiž pocit, že pokud nejsi proti gayům, tak jsi jedním z nich
Spis jeste dneska nebyl venku a proti buzerantum jsem, kluci by nemeli vyrustat jen s matkou.
To nevím a je mi to fuk, ale vidíš, jak tu vyvádí, takový hysterický záchvaty nejsou úplně normální
Nejsou, ale on se zklidni, jinak volej fizlarnu
Jestli tvrzení AMuS dobře chápu, tak Alonso má na stole nabídku Astonu i RedBullu a čeká se na něj. V případě RedBullu vedle Verstappena, jehož setrvání ale není uplně jisté, stále je na stole jeho možný odchodu do Mercedesu. Adrian jedná s Ferrari a Astonem.
Jo a není to už jen od AMuS, jednání Adriana s Ferrari potvrzují i v Itálii, zatímco Aston potvrzují britští novináři. Co se týče Maxe, tak jsem četl, že by to Jos chtěl zařídit až na 2026 vzhledem k přechodu pravidel, tam prý ale Toto chce mít jasno od příštího roku a nečekat na 2026. Co se týče nabídky RBR tak by měla být 1 rok + 1 opce. U AM je to nabídka na 2 roky přesně
Není to jednoduchá volba Nějak si říkám, dá se v jeho letech odmítnout RedBull? I případně s Maxem?
Možná Alonso Maxovi s tím rozhodnutím trochu pomůže
Eisele jenom kopiruje ostatni a pada u toho ze židle a dodá: to čo bolo
Hele s tím RB to dává smysl na příští rok. 2026 je prostě volba na slepo
Jinak píšou, že Toto podepíše Antonelliho do konce srpna, pokud se nedomluví s Verstappenem do te doby. Sainz není na listu kandidátů