Wolffove rany sa ešte nezahojili: Michael Masi je patologický egomaniak | Magazín F1 - F1online.sk

Usnadním ti to

„Ať už by vyhrál jeden nebo druhý, bylo by to krásné vítězství, ale to, jak ten víkend proběhl, byla krádež a pro Hamiltona velmi hořká pilulka. Cítil, že byl okradený. Nebojme se to říci: Pravdou je, že okradený byl. Vůči Maxi Verstappenovi mám velký respekt a odjel skvělou sezónu, ale ten poslední víkend…“ povzdechl si francouzský veterán rallye.

Víš, že ženy nemají koule?

Každopádně tímto výtvorem si o sobě řekl víc, než dost :slightly_smiling_face:

Ještě chvíli do toho přihazovat polínka a udělaj tady z něj senilního ■■■■■■■■ :man_shrugging:

Ano, co se jim nehodí do krámu, tak Adrian nebo kdokoliv z RBR neřekl, nebo to bylo vytrženo z kontextu :grinning:

1 Like

To je ta vděčnost za nejlepší káru. :laughing:

1 Like

Podme este podme este abu dhabi 2024 :joy: pome pome AD 2030. POME POME AD 2045 :joy:

4 Likes
  1. Mna zaujimalo tvoje zdovodnenie, nie odverklikovanie niecoho, co povedal nejaky random ujco. Bol tam? Ma prepis vsetkych komunikacii co sa odohrali? Nema, takze je to to iste, ako keby sa sli opytat za XiXaom, je to len a len jeho neodborny nazor. Ci zatoze preteka ma pravdu?

2. Nech pozeram ako pozeram, nikde tam nie je zdovodnene, ako sa kradne chybou.

Pises tu vsetko mozne, postujes tu vsetko mozne, spolu s ostatnymi, ale odpoved na tu jednoduchu otazku si mi stale nedal. Ako sa kradne chybou? Navyse este aj ten co kradol sa neobohatil?

2 Likes

Vidim, myslel som si, ze si skratim chvilu lebo som chory, ale to je stale to iste dokola. Chlapci si preberu nejaky nazor (vacsinou taky, co sa hodi do narativu o evil-RBR), nasledne najdu nejakeho random typka, ktory nahodou povie nieco podobne ako tvrdia oni a automaticky dolozenim potvrdenia o tom, ze niekto ma ten isty nazor ako oni to zacnu vydavat za pravdu a do krvi sa tu hadat.

Asi kaslem na to, lebo uz vidim, ze sa to tu zacne zasa zvrhavat, proste s niektorymi ludmi nie je mozne viest normalnu diskusiu.

5 Likes

Ako to mohlo byt cielene, ked nikto nevedel, ze Latifi sa vyseka par kol pred koncom? :clown_face:

Ci aj toto zariadil Masi?

A hlavne titul sa vyhrava za celu sezonu, nie za jeden pretek. Tak ako bol podla vas poskodeny Lewis v Abu Dhabi, tak bol poskodeny Max v Bahrajne. :slight_smile:

6 Likes

Kdo zná pravidla, chápe v čem to byla krádež. Těm ostatním to nevysvětlíš, je to o svědomí, už jsem ti to psal. Takže ty nerozumíš Ogierovi, ani mě, ani Puffovi atdatd, my nerozumíme tobě.

skore uzdravenie :+1:

5 Likes

Dobre :smirk: Takze proste odpovedat nevies. Aj som si myslel, lebo na to odpoved neni. Lebo to ziadna kradez nebola, bola to chyba.

Tahat do F1 svedomie je snad najvacsi blabol, aky tu dnes padol, no offense :blush: to je skoro ako zapajat do toho ducha pravidiel :smile:

3 Likes

Dakujem :+1: (15milychjezkov)

1 Like

williams - mercedes conspiracy confirmed.

lenze Massi bol double agent :shushing_face:

2 Likes

Vlastně se shodneme, byla to chyba kdy si ředitel závodu pravidlama vytřel prdel, a jednoho to stálo titul a druhému ho přitáhnul :smile: Proto krádež.

Ještě to bude chtít lázně a nějaký moře. :grin:
Ale stejně to nejspíš nepomůže. :grin:

1 Like

Len tak z prd3le. Ty vies co by sa stalo? :flushed: wow

Když víš jak znějí pravidla a co tedy mělo následovat, tak to není složitý. Ale chápu že pro některé je to jen wow :smile:

Keby si bol chapavy tak som narazal nato ze co by sa stalo keby mr larifi nehavaroval :yawning_face:

Jenže já nevidím problém v tom že Latifi havaroval, to je sport. Kdyby ale nehavaroval, asi by se Masi nestihl takto katastrofálně zapsat do historie sportu.