Wolffová o Hornerovej kauze: Imidžu športu to nepomohlo | Magazín F1 - F1online.sk

Christian Horner patrí k najúspešnejším, ale zároveň najpestrejším postavičkám posledných dvoch dekád vo Formule 1. Bývalý šéf Red Bullu bol majstrom politických a mediálnych hier. Jeho vyjadrenia pútali pozornosť porovnateľnú s najlepšími jazdcami, ale posledné roky na čele rakúskej stajne boli zároveň zahalené kontroverziami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216153/wolffova-o-hornerovej-kauze-imidzu-sportu-to-nepomohlo

Ferrari ma velky zajem.

F1 Academy nikdy nemalo momentum a nikdy takmer nikoho nezaujímalo.

Bola to len politicky korektná sra.čka, aby si pár feministiek dokázalo, že ženy raz môžu jazdiť sériu s mužmi a vyrovnať sa im. Feministky sa ale opäť mýlili.

Tak ako keď vo futbale nejaká random U15 vyplieskala ženskú repre. :joy:

2 Likes

Na druhu stranu - nebyt F1A, tak neviem o tom, ze po svete chodi niekto ako Bianca Bustamante alebo Amna Al Qubaisi

1 Like

Bez F1A nikdy neviem o Aurelii Nobels.

1 Like

Bianca hmm :pregnant_woman:t4:

1 Like

On nemá jak Ferrari pomoci…

Svět F1 se změnil, jsou finanční stropy, vybavení továren, motoráren mají všichni podobné, pneumatiky stejné, práva a povinnosti také. Vše si musíš “rovnostářsky” vyhrát a to nebude nikdy jednoduché. Dříve to šlo značně snadněji. Utloukl jsi to penězi …někdy vlivem. To už je pryč…

Prosím zase nech vytiahnu tie obvinenia, že spáva s Norrisom. Tpč to bolo golden. Škoda že to McL neriešil.

To sa riesilo jj

tak ma Lando rasistku a fetku Magui no

1 Like

Wolffovi je neprijemne si predstavit Hornera vo Ferrari tak robi politiku cez chot.

3 Likes

Choť topiče ​

2 Likes

Vim, jen si chci trochu zastenkrovat, Ferrari nikdy nikomu zadny podil ani akciovy nenabidne, tim jsem si jisty.

Skoda, ze nie je Horny v pozicii aby odkupil podiel Ineosu.

1 Like

To je nuda. Luna Fluxa je nejvíc sexy.

1 Like

Každému slušnému člověku je nepříjemné si představit Hornyho v jakékoliv funkci. :-1:

1 Like

Ze by bol Totov “sef”?

Briatore vadi ci nevadi?

V tej Ferrari mikine je strašne hot

2 Likes

Puff si zela v jednej stajni Hornera, Briatoreho, Veratppenovcov a Mazepina. Tomu bude fandit.

1 Like
  1. vec na autora. Pouzit v zurnalistike pojem postavicka v spojeni s konkretnou osobou mi pride prilis nizke, neprofesionalne a neseriozne. Bud je tento portal bulvar, typu pluska co by bola skoda. Alebo mozno redaktor svoj osobny slovnik pouziva pri pisani clankov? Akoze to hodnotit neviem, ale pride mi to velmi neprofesionalne.

2. vec. To je skvela ukazka toho ako dnes funguju novinari: „Celá dráma okolo obvinení bola veľká škoda. F1 Academy získavalo veľmi pozitívne momentum. Všetko sme naštartovali a zrazu so mnou každý chcel urobiť rozhovor iba o tej Hornerovej ságe,“ povedala Wolffová Ze novinari si pytaju vyjadrenie osoby, ktorej sa to vobec netyka, ale nepytaju sa jej na agendu ktora sa jej tyka a neiformuju o nej. A nakoniec za tento stav je vinny ten kto kauzu vyvolal nie novinari, ktori to nepokryvaju, ale hladaju senzacie. Malo kvalitnej zurnalistiky vo svete, sa mi zda.

1 Like