Wolffa šokovala reakcia FIA: Mám hrošiu kožu, ale keď idú po mojej rodine… | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna ani poriadne neskončila a Medzinárodná automobilová federácia sa nám postarala o poriadnu kontroverziu. Riadiaci orgán sa nechal vyprovokovať nepodloženými správami v nie príliš renomovaných médiách a veľmi nešikovnou komunikáciou spochybnil čestnosť Susie Wolffovej a Tota Wolffa. Manželia sa však nedali a mienia konať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137827/wolffa-sokovala-reakcia-fia-mam-hrosiu-kozu-ale-ked-idu-po-mojej-rodine

Vtipalek. :smiley: Nikoho nezaujima, ci je to jeho rodina alebo nie, ale ze je to konflikt zaujmov dvoch funkcii. Uz pred rokom mal info, ktore nemal odkial mat ohladom prekrocenia rozpoctovych stropov. Takze bud to ma od zeny alebo od tej byvalej spolupracovnicky. :slight_smile:

7 Likes

Někdo z FIA vynesl, že FIA vyšetřuje někoho, kdo údajně vynáší. :slight_smile:

To je milé.

1 Like

Pamatas si ak dosiel Mercedes s predpripravou na druhe lanko ?
Uz to mali vsetko pripravene na podlahe.
Pritom FIA na to este nedala oficialny suhlas.
Odkial teda mali neoficialne info ?
Nech sa Wolf neda vysmiat, taketo nieco vidime aj my, fanuskovia.

5 Likes

To si pamataju vsetci, len svedkovia tu budu hlasat, ze to Mercedes zazracne spravil v lietadle.

Doteraz vsak neviem, preco tie lanka povolili, ked 9 z 10 timov bolo v pohode a akurat ten desiaty plakal, ze bez lanka nevedia ci budu schopni dokoncit cele preteky. :smiley: Niekto skratka odviedol lepsiu pracu a doplatil na to.

5 Likes

Už ste sa dosť vyplačkali?! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

wolffikovi by mal niekto vysvetlit, ze oni nesli po jeho zene preto, ze je to jeho zena, ale preto, ze robi pre fia
keby nerobila pre fia tak je kazdemu ukradnuta co si robi

ano po rodine sa ist nema ak sa vedu politicke boje, ale len v tom pripade, ze rodina je ta rodina uplne mimo diania. ak je ale do diania zapojena a aktivne sa do neho zapojuje tak sa neda pouzivat argument, ze “nech ale do toho nezatahuju moju rodinu”

1 Like

o druhom lanku sa diskutovalo davno predtym, takze to, ze niekto bol na to pripraveny nieje az tak prekvapive navyse zjavne to nemali tovarensky pripravene, ale bolo pomerne na rychlo zbuchane riesenie

Ona nedělá ve fia, ale ve fom.
Je ambasadorkou f1 academy, kterou si kompletně sama spravuje fom.

1 Like

ok, beriem nehladal som pod koho to patri, ale pointa prispevku zostala ta ista
keby sa nemotala okolo f1 tak ju nikto v boji proti wolffovi nevytahuje

Zkus se nemotat kolem manzelky, kua ne nechte me byt :rofl:

tak prezident FIA vynesl, že FIA šetřila něco, co ani šetřit neměla :slight_smile:

Ich pozícia je očividný stret záujmov, keďže mu manželka donáša a Wolff vie veci, o ktorých by vedieť nemal, ale ano jasne… chudáčikovi útočia na rodinu; ona zasa povie, že sa do nej pustili, pretože je žena. Lewis spraví scénu na odovzdávaní cien… vlastne je za tým nedostatok diverzity.

Mercedes ako značku mám rád. Škoda, že mi Wolff a Lewis totálne znechutili tento tím. Kde sú tie časy s Rosbergom, Michaelom a Norbertom Haugom.