Tím Mercedes sa v budúcom roku chce, a vlastne aj musí, vrátiť do boja o víťazstvá. Po toľkých úspešných rokoch prišla veľmi náročná sezóna 2022, v ktorej Lewis Hamilton ani George Russell nedokázali zvíťaziť. Monopost W13 sa inžinierom príliš nevydaril a už naplno pracujú na jeho nástupcovi. Ako hovorí aj šéf stajne Toto Wolff, nasledujúce dva mesiace budú pri práci na W14 rozhodujúce.
Puffe pockaj, ja fandim ferrari od 1989, od momentu, ked si tam sadol Nigel.
Jasne ze chcem vidiet Leclerca s titulom ale co by som este k tomu napisal ?
Ale pisem co je realnejsie a to je Mercedes na mieste č.3.
A pritom to stačilo povedať v skratke: Trvalo nám niekoľko mesiacov, kým sme zmenili a zrušili niektoré pravidlá, ktoré vývoju nášho auta nevyhovovali. Ale inak to pekne obkecal Toto, ako zvyčajne
“Ja som myslel, ze rozhodujuca faza uz prebehla.
Ked sa podarilo pretlacit zmeny pravidiel…”
Ano rozhodujúca fáza už prebehla dávno a potom Masi a FIA viacerými porušeniami pravidiel urobila Maxika bezcenným majstrom sveta a tym aj pošpinila jeho a jemu darovaný titul …toto bola rozhodujúca fáza heeelmutko…
“Ja im na buduci rok prajem obhajobu tretieho miesta aj kedy by som si viac prial vidiet ich na 4 za McLarenom”
A ja ti úprimne prajem aby si raz videl svetlo na konci tunela, lebo inak si v riadnej tmavej riti a o tvojej psychike a o mindrákoch z Mercedesu a Hamiltona ani radšej napíšem…