Wolff vysvetľuje Russellovu stratégiu: Hamilton by ho aj tak predbehol | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes skončil v Imole na šiestom a siedmom mieste. Lewis Hamilton tentoraz porazil Georgea Russella, aj keď pri pohľade na tempo a výkony oboch pilotov to bol opäť mladší z dvojice, ktorý si zaslúžil interné víťazstvo v súboji s tímovým kolegom. Žabomyšie vojny o pre Mercedes bezvýznamné šieste miesto sú však to posledné, čo by tím v tejto situácii potreboval a všetci sú si toho vedomí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/155033/wolff-vysvetluje-russellovu-strategiu-hamilton-by-ho-aj-tak-predbehol

oni sa obavali, ze sa prepadne az za pereza? ved na neho mal naskok 30s a ostavalo 10-11 kol
lujzo by ho asi dobehol, ale ci aj predbehol to uz nieje vobec iste, ale obavat sa pereza?
ako wolff je fakt zvlastny, ked takuto strategiu pripravi jazdcovi ktory ostava v time a uprednostni jazdca ktory z timu odchadza :slight_smile:

1 Like

Wolffa teda nemusim, ale uz vidim ten opravneny vysmech ak by uplne zbytocne na konci zavodu jeho piloti bojovali a mozno kolidovali… Navyse tak ziskali o bod viac. Cize nic nepochopitelne…

asi dobehol? :slight_smile:

Naopak ako bolo povedané, pravdepodobne by ho nakoniec Lewis predbehol, Lewis vždy tu druhu polovicu ma silnejšiu a takto nakoniec stále vyzerá George, že bol ten rýchlejší z dvojice MB, takze Wolf si práve naopak obranil jazdca, ktorý bude pokračovať a nie toho ktorý odchádza … na druhej strane bude Russel tým, kto bude numero uno … veď vidíme, že Wolf nebude mat problém posadiť do monopostu teenagera a v prípade možnosti najlepšie s Verstappenom … som zvedavý ako to celé nakoniec dopadne :popcorn:

1 Like

Figu borovu by predbehol, v Imole sa v rovnakom auta prakticky predbiehat neda.

1 Like

dobehnut je jedna vec, predbehnut druha
aj norris vo velkom zacal stahovat a ked sa dostal na nejake 2s tak zrazu to uz islo tazko a nebol schopny sa dlho dostat pod 1s
s lujzom by to bolo asi podobne

mozes napisat z akych pretekov je to porovnanie? lebo z poslednej imoly teda rozhodne nieje

ach… to som teda fakt netrafil - ospravedlňujem sa, nechcel som zavádzať. asi popri práci radšej nebudem nič postovať, aby som takéto faux pas nedával :confused:

mohol som si lepšie pozrieť tie časy, malo ma to udrieť do oka