Wolff vníma prehru s vlastným zákazníkom pozitívne: S naším motorom sa dá vyhrať | Magazín F1 - F1online.sk

Rovnaký motor, diametrálne odlišný výsledok. Pre Mercedes je to smutné pomyslenie, ale v posledných rokoch si už trochu zvykol na porážky v súbojoch s vlastnými zákazníkmi. Aj keď vlani obsadil tím v Pohári konštruktérov celkové druhé miesto, často prehrával v priamom porovnaní s Aston Martinom či McLarenom. Tento trend sa preniesol aj do ročníka 2024.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153562/wolff-vnima-prehru-s-vlastnym-zakaznikom-pozitivne-s-nasim-motorom-sa-da-vyhrat

Pápá Toto, Ross Brown chýba

Nechybí. Současné vozy s ground effectem jsou jeho dílo a nemyslím si, že by se tím mohl chlubit.

Už máme 12 víťazov na gride. Kto bude ďalší?

3 Likes

Pokud někdo, tak asi Piastri. Když pánbůh dopustí a závod se bude vyvíjet úplně nečekaně, tak by mohl asi i Cunoda, v případě nečekaného průběhu závodu a formy, kterou momentálně nějak postrádají, i Albon nebo Stroll. Čou mi zatím nepřipadá, že by byl schopný využít situace a vyhrát, a Sargeant už vůbec ne.

1 Like

Piastri vyzerá najnádejnejší. A keď budú padať (HAAS) traktory, tak by som to doprial aj priebežnému víťazovi F1.5, Hulkovi.

No jo, Hulk, na toho jsem zapomněla! Celý Haas mi nějak vypadl, pak máme taky Magnussena. V současné formě Hassu samozřejmě ne, ale bavíme se o tom, jestli by byli schopni využít úplně nenadálou situaci - déšť, kdy všichni vepředu vypadnou atp. Asi by toho schopní byli, proč ne. Zkušeností mají dost, Kevin i stupně vítězů snad z prvního závodu (?), neměly by se jim rozklepat kolena.

1 Like

Sú best of the rest, dajú to. Stačí jeden Checov bowling v daždi a Hulk… vypadne 3 kolá pred koncom z pódiovej priečky :smiley: Vyhrá Kevin a bude sa tešiť ako v Brazílii :slight_smile:

1 Like

Věřím, že Hulk to pódium nakonec dá, ať už se Sauberem/Audi nebo třeba právě při nějaké mimořádné situaci s Haasem. U Magnussena je otázka, jestli bude za rok vůbec jezdit. Jasně, kdyby se mu náhodou zadařilo a udělal nečekaný výsledek, tak jezdit bude :smile: .

1 Like

Ako Perez, ktorý bol na odchode a zrazu si občas vyhráva VC a tituly vicemajstra :slight_smile:

1 Like