Wolff: Verstappena by som chcel mať v tíme, no rozhodnúť sa musí on | Magazín F1 - F1online.sk

Toto Wolff ešte stále hľadá náhradu za Lewisa Hamiltona. Vo svete motoršportu je však len veľmi málo jazdcov, ktorí by sedemnásobného majstra sveta mohli zastúpiť. Jedným z nich je Max Verstappen. Wolff priznáva, že ho túži mať v tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146365/wolff-verstappena-by-som-chcel-mat-v-time-no-rozhodnut-sa-musi-on

George chcel byť novým Hamiltonom, ale nakoniec môže dopadnúť ako nový Barrichello. :thinking:

1 Like

Je videt ze Wolf necte tohle forum. Nekteri mistni by mu vysvetlili, ze Max nema vlastne zadnej titul a bez Helmutova gombiku, by nedal ani Pereze. :grin:

Uvidime co vse se stane pristi rok. Asi za Mercedes Max jezdit nebude, ale byla by to sakra vyzva.

6 Likes

A můžu se zeptat, kde si byl na takovým nesmyslu? Díky

Max by se na mercedes mel vysrat a po hamiltonove vyhazovu z ferrari jit tam.

2 Likes

Trochu off topic, ale kedze to v minulosti dost pohlo svetom F1 tak to sem pridam:

Pittsburská polícia už nebude reagovať na niektoré telefonáty vrátane obťažovania, krádeží, poplachov spôsobených vlámaním a trestných činov poškodenia. Ide o priamy dôsledok úderu, ktorý americkej polícii zasadila kampaň BLM a snaha o “demokratizáciu” a zníženie počtu policajtov

Nuz neostava ine, len pred tymto faktom poklaknut. Bravo, Sir. :clap:

2 Likes

Takže bude zase Luí klekat a zatínat pěstičku před závodem? :grin:

1 Like

Americkej sen :smiley: Na internetu je jinak spousta videíí i obrázku, co ta teroristická organizace blm dělala a asi ještě dělá, ale nikde se o tom nesmí mluvit, protože je to přece rasistický. Hlavně, že údajný posílání péra se v médiích řeší už přes měsíc, ale o tom, že hamilton s tou jeho partou psychoušů veřejně podporovali vraždění a znásilňování, o tom nepadlo ani slovo. Holt nezbývá než doufat, že na každou svini se vaří voda.

2 Likes

Člověče tvoje starosti bych chtěl mít. Řešit jen to co bude nebo nebude dělat ten druhej. Máš vůbec svůj život? :slightly_smiling_face:

:rofl::rofl::rofl: Kde jsem byl? No na tomhle foru. Koukam ze ty sem jenom pises, chtelo by to i cist. :wink:. Ty ses jako Wolf, ten taky necte tohle forum. :rofl:

5 Likes

celkom realisticky pohlad. ale o tom nikto nechce hovorit

1 Like

No nevím odnkoho si četl:

To tu nikdo nepsal. Stejně, jako před dvěma dny si napsal dezinfo ohledně médií, jde to s tebou z kopce, ale hlavně, že si budeš kopat a glorifikovat Maxe :rofl:

Bud opatrnej tady s tema recma. Na tohle nejsem zvedavej. Za prve to co jsem psal minule sice konkretne psano nebylo, ale vyznenim nebylo daleko.

A ja narozdil od tebe jsem schopen uznat chybu.

Co tak koukam na tebe, tak z kopce to jde s tebou. Jestli jsi se tady nikdy nedocetl o gombikach Helmuta ( vubec by me neprekvapilo, kdybych pod nejakou takovou zminkou nasel tvuj like) tak je to tvuj problem s psanym textem, nebo pameti.

K veci uz obvykle nemas nic, jen tady do kdekoho kopes. Nesmysly ktere tady obcas siris nema ani smysl komentovat, uz jsme nekolik takovych diskuzi vedli.

Takze sumasumarum. Byly doby kdy se s tebou dalo diskutovat o veci. Nu zda se ze jsou minulosti.

Tohle je taky od tebe smesna hlaska. Asi tady nikdo nema vic prispevku nez ty.

A uz me nebavi na tebe reagovat. Asi tak.

7 Likes

A můžeš se víc popřít v jednom příspěvku? Nebaví tě na mě reagovat a napíšeš sálodlouhej příspěvek, aby sis kopl a řekl, jak jsi vlastně měl pravdu. Nuda, šeď, nic jiného. O gombikach jsem tu četl, nakonec nejvíc ze strany RBR fans, který se toho nějak ujali. Ale nikde jsem nečetl to, že by tu někdo tvrdil, že by Max bez nich Pereze neporazil a to je ta tvoje manipulace.
V čem je to směšná hláška? Já tu nechodím psát s random myšlenkami: a co místní letka. Bude Luí poklekavat. Tady bude někdo zklamanej.
Jako real, tihle borci mají buďto nudnej život nebo nějaký issues, že 90% jejich příspěvků je o ostatních.

podepisuji :smile:

1 Like

Kto by nechcel maxa v tíme. Ide ako pilka furt ci tam ci tam :joy::joy:

4 Likes

Robot ten člověk :grinning: ikdyž nevím, jestli tam patří úplně ten spánek, když ještě v noci před závodem jezdil iRacing :smiley:

3 Likes

Veru. Vraj do 3tej alebo pol 4 rana hral :flushed::joy: ako ja za mladi :face_with_hand_over_mouth::joy: teraz kebs hram do 3 rana a o pol 7 ma zobudia moje dve milovane ratolesti asi by som bol velmi happy :joy::joy:

Nieze nasiel like, on to tu sam pisal. :joy:

Helmutov gombik, triple DRS, aktivne zavesenie a ine podvody tu so Situsom riesili niekolko mesiacov, ked si nechceli pripustit, ze skratka Max a RB su taki dobri a je to legalne. :smiley:

4 Likes

A co na to Kelly? Nesvrbi ju, ked Max furt preteka? :sweat_smile: