Wolff v tom má jasno: Najlepší motor má Red Bull! | Magazín F1 - F1online.sk

Diskusie okolo motorovej kauzy sa nám plynulo prenášajú aj do Bahrajnu. Toto Wolff bol minulý týždeň počas predstavenia Mercedesu veľmi vokálny a v mediálnej ofenzíve pokračoval aj na okruhu Sachír. Nielenže gánil na politickú snahu súperov spomaliť Mercedes, ale tiež nepriamo označil svoj tím za outsidera.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226239/wolff-v-tom-ma-jasno-najlepsi-motor-ma-red-bull

Hej hej, jasne. A od mikrofonu odisiel naspat do garaze a teraz tam horuckovito prepocitavaju, kolko musia priskrtit motory, aby vyhravali, ale nie s do oci bijucim naskokom, ako na zaciatku hybridnej ery :rofl:

4 lajkov

Bohužel to tak vypadá.
Verstappen jezdí jedno nejrychlejší kolo za druhým. Už najel přes 115 kol.

Mercedes odpoledne ani nevyjel. Resp. Kimi odjel 1 kolo.

Nastala panika.

Tak řeči Tota nemusíme moc prožívat, důvodů pro podobné výroky má spoustu. Nicméně faktem je, že RBPT je hodně velké překvapení testů (už těch v Barceloně a dnes se to jen potvrzuje). Strašně moc lidí je čekalo jako outsidery, kterým motor možná ani nebude fungovat, ale to se prostě neděje, evidentně odvedli práci nečekaně dobrou. Jestli budou opravdu tak vysoko i v závodech bych ještě hodně počkal, ale že to nebude žádný velký malér už začíná vypadat velmi pravděpodobně…

1 lajk

… to v Astonu jsme v klidu :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

su na tom ovela lepsie, ako sa cakalo

ale predsa len, az realne preteky, ked to pojde naozaj naplno na maximalny vykon ukaze, ako na tom su, hlavne po spolahlivostnej stranke

kludne sa ale moze stat, ze najlepsie :slight_smile:

no aby to nebolo tak, ze cela saga okolo kompresneho pomeru su len 5D sachy od Redbullu. Ved su to napokon oni, kto to mal prvy vypustit.

2 lajkov

asi nacapovali tohtorocne palivo.

Uvidíme, Mercedes je viac pravdepodobný, ako favorit, RB by bol určite príjemným prekvapením, aspoň by sa “jednotka” vrátila na správny monopost(!) :smiley: .

Toto mlží jako vždycky. Ale tak to má být, nebude odkrývat karty a už vůbec ne přitápět pod kotel. Notabene nejrychlejší byl úřadující mistr světa a toho bych nepodceňoval.

Nejdůležitější je ale tohle : Navyše, v aute sedí Max.

Jak jsem psal, George má jednu šanci. Jestli v nejrychlejším monopostu nezdolá Landa, má po žížalkách a po žních půjde.

Totova message je jasná.

Aha, zrovna jsem si říkal, že by ten RB nemusel být vůbec špatný.

Ale když to říká Wolff, tak to nebude pravda :smiley:

2 lajkov

Vedel jsem ze Red Bull bude favoritem letosni sezony.

najlepsi LEGALNY motor ma Red Bull, tak to myslel asi

Koukám, že motor Honda hraje jedna báseň.

Ten motor bude dobrej, není důvod aby nebyl. Narvali do toho hodně peněz a Ford taky a makaj na tom kluci z HPP…. a jak jsem psal, mají tam už 2000, lidí , ve vývoji…

Zda bude nejlepší nevím, ale bude v předu , to je jasný.

wolf je hlavne politik. najblizsie tyzdne sa bude rozhodovat, ci mercedesu povolia ich motor, alebo ich budu skrtit. co asi povie? najde akekolvek miesto, kde su ostatni lepsi a zahlti tym cely priestor, aby vyzerali co najslabsi.

plus samozrejme sandbaging bude tieto testy asi velmi silny.

4 lajkov

ako je to vlastne s palivom?

som to nejak nesledoval a dost ma prekvapilo ked sa zacalo pisat, ze na minulych testoch nejazdili na to ekobio palivo ale na normalne. to akoze vazne? to by malo aky vyznam a hlavne na zaklade coho im fia dovolila jazdit na palivo ktore sa v pretekoch nemoze pouzit?

no a teraz v teraz v tychto testoch jazdia na ake? na normalne, alebo ekobio?

Síce Wolff sám neverí tomu, čo povedal, ale bolo by krásne vidieť, aby mal pravdu. :grin: