Wolff tušil o prestupe Hamiltona, vyzvonil mu to Carlos Sainz starší | Magazín F1 - F1online.sk

Koniec jednej éry. Lewis Hamilton po jedenástich rokoch opustí Mercedes a vydá sa za novou výzvou do Ferrari. Správa prišla v zime ako blesk z jasného neba. Nikto to nečakal, keďže britský šampión len pár mesiacov pred tým podpísal novú zmluvu. Nakoniec si to však rozmyslel a využil klauzulu, ktorá mu umožnila predčasný odchod. Jeho šéf Toto Wolff to vraj tušil, keďže mu o tom prezradil jeden z nenápadných majstrov zákulisných hier.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179236/wolff-tusil-o-prestupe-hamiltona-vyzvonil-mu-to-carlos-sainz-starsi

V konecnom dosledku je to najlepsie rozhodnutie pre vsetkych, obe strany si uz nemali co ponuknut.
Hamilton uz v Mercedese stracal potrebnu motivaciu a jeho vykony zacali upadat, Mercedes naopak nevedel Hamiltonovi poskytnut take auto, ktore by mu umoznilo bojovat o titul.
Mercedes potrebuje novy vietor, Hamiltonova era uz jedniducho skoncila a tim sa potrebuje orientovat inde. Len je skoda, ze neziskali nikoho kvalitnejsieho, nez Antonelliho. Ten je podla mna na Mercedes zatial nepripraveny.

4 Likes

Súhlasím! Inak nebol by som vôbec prekvapený ak by Bottas prijal úlohu rezervného jazdca u MB a prihliadať na nastoleny trend silly season tak ho ešte vidieť i na štartovom rošte po boku Russela (swap s Antonellim sa možno počas sezóny núkať bude)

mna samozrejme nezaujima mercedes, nech si robia co chcu, zaujima ma Ferrari. A tu vobec niesom si isty, ci bol dobry napad vymenit Sainza za stareho Hamiltona… Nemam ho rad za jeho neustalu snahu robit veci naopak, ako treba… ked odmietol vybrat pircing z nosa, donutil skoro cely rost klacat atd… naopak Sainz je ako z ucebnice, tak sa ma chovat reprezentant temu (kimi bol vynimka, kimimu sa to da odpustit :slight_smile: ). Kazdopadne, karty su rozdane a musime sa prisposobit… ked bude LH buduci rok majster, vobec mi to nebude vadit. Ktokolvek nech je majster, kludne Kimi2, alebo Stroll… len nech nie ten namysleny megaud.

Sainz Sr. Je dôvod prečo sa ho Elkann zbavil. Sorry ale tú agendu čo vedie ESPN a podobné ESP médiá voči Leclercovi je smiešna a poškodzuje aj meno Ferrari. Sainz bez politických intríg je fajn 2jka čo dokáže aj občas zaskočiť plnohodnotne 1. Sainz Sr. Je niečo ako Jos, ale Sainz jr. Není max. A Ham? Nebude sa dariť ostane tam rok - dva, dá retire, bude ambasádor FERRARI. A na jeho miesto príde Ollie. Win win pre obidve strany.

2 Likes

Fred stale tvrdi, ze to bol jeho napad…

Hm, a bylo to prd platné starému pánovi. :confused::grin:

Stary Sainz je skoro rovnaky exot ako stary Verstapen len s tym rozdielom,ze ma 2 rallye tituly.:grinning:
Je logicke,ze klebetil Vlcikovi, kedze chcel upriamit pozornost na vyhodeneho syna. Zial nevyslo mu to a ten skoncil u Wilika.

2 Likes