Wolff stále čaká na Verstappena. Spoliehať sa môže aj na sľub Helmuta Marka | Magazín F1 - F1online.sk

Šéf Red Bullu Christian Horner aj generálny riaditeľ Oliver Mintzlaff už Totovi Wolffovi dôrazne odkázali, aby sa začal starať o svoje veci a nie o Maxa Verstappena. Wolff sa však nenechá vyprevadiť spred vchodu do Red Bullu tak ľahko. Naďalej tam čaká na Maxa Verstappena a jeho rozhodnutie, či zostane v továrni červených býkov, alebo s ním zamieri do Brackley.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153177/wolff-stale-caka-na-verstappena-spoliehat-sa-moze-aj-na-slub-helmuta-marka

Podla mna by Max aj odisiel, ale kazdy vikend ho chlapci z Mercedesu presviedcaju aby ostal tam kde je.

5 Likes

Este je len rok 2024, minimalne do polovice roku 2025 nemusi nad nicim rozmyslat a moze sa rozhodnut o rok… neviem naco sa rozoberaju taketo temy… asi je v tej F1 velka nuda, ked sa pise o veciach, ktore sa budu riesit az o rok… do 2025 ma titul isty…

Rozobera sa to preto, lebo stranky si pricuchli k tomu, ake je vydatne vyhodne medialne rozobrat RBR na kusky, tak sa v tom veselo pokracuje a niektori clenovia paddocku tomu ochotne pomahaju. Nie je to vsak nic nove, aj Marko ma velku hubu napriklad. Hamiltonov prestup nie je jediny, ktory nam ukazal, ze ziadne puto medzi jazdcom a teamom nie je nepretrhnutelne a az na fanatickych fanusikov je kazdemu jasne, ze kazda spolocna era raz skonci. Skoncil MSC s Ferrari, skoncil Vettel s RBR, skoncil Hamilton s Mercedesom, raz urcite skonci aj Verstappen s RBR. Kedy to bude nevie nikto, zrejme este ani Verstappen. A co, tak odide a RBR pohlada nahradu. To je podstata fungovania teamu v F1. Nic netrva vecne, problemy sa vyskytuju a treba na ne hladat riesenie.

RBR si zvolil cestu mlcania a minimalneho komentovania tychto zalezitosti, co so sebou prinieslo taketo nasledky. Na druhej strane, asi aj keby tie reci tvrdo d3mentovali, asi by sa spekulovalo aj tak.

Co sa Verstappena tyka, tuto sezonu to uz nevyzera, ze ma ten titul 2025 isty. Aby sa nezapotil este aj tento rok a neziskal ho len vdaka tomu, ze skvele podchytil uvod sezony. Aj to uz tam bolo technicke zlyhanie a nedostatocny racepace

1 Like

Souhlasím, nicméně myslím že tento rok by měl s přehledem zvládnout, příští už je otázka. Ono i tento víkend navýšil náskok na všechny v bodech i přesto že nevyhrál. A jestli bude pokračovat trend jako minulý rok, že na každé trati bude po RB nejsilnější někdo jiný tak může být v klidu a Ferrari a McLaren si budou brát body mezi sebou :sweat_smile: :sweat_smile:

V tom ma zatial vyhodu, ano. Aj ked Verstappen zavahal, raz vyhralo Ferrari, druhy krat McLaren. Mozno to vsak nebude take jednoznacne tento rok. Nehovoriac o tom, ze Perezovi chybali centimetre a Verstappen by isiel domov s prazdnou. Ferrari estelen prinesie upgrade, uvidime ci sa trafili a ak ano, o kolko poskocia. Sice Miami bola taka vynimka, tie auta ocividne malokomu fungovali tak ako ocakavali.

1 Like

Som zvedavy ako dopadne Vlcik, ak mu tato hra nevyjde. Odchadza mu Lujzo, Russel sa nezlepsuje a ich auto stoji za ■■■■■ uz 3 sezony.
Pise sa tu o rozpade RBR, avsak nik ani len nezmieni ruinu menom Mercedes.

4 Likes

Co udělá Hamík, když chce aby se ho holka dotýkala?

IN FULL: Lewis Hamilton takes Kendall Jenner on an EPIC Miami hot lap! (youtube.com)

2 Likes

to som videl, vidno na nom jak si uziva ako si to Kendall neuziva :joy:

Škodolibá radost. :grin:
A viděl jsi vyděšený výraz Jose, když ho vezl Emil? :sweat_smile:

v tom renaulte v Spa, ze :smiley: vtedy Josovi doslo, co stvoril haha

2 Likes

Kdyby sám nezávodil, tak by se to dalo pochopit. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ide o to, ze Wolffik nema druheho jazdca pre 2025 a chcel by tam hned Maxa, preto lietaju aj take sialene sumy ako 150M rocne. Ak sa Max rozhodne 2025 zostat v RB, tak pre 2026 uz bude ta ponuka vyrazne mensia. :slight_smile:

Aj keby bola mensia, ak Verstappen buduci rok neupadne, stale sa onho pobiju a dostane dobre zaplatene. A pokial nema ambicie zakladat stajnu ci znacku oblecenia, na bezstarostny zivot to urcite stacit bude :blush: Nikomu nevidiet do hlavy, chalan si povie, ze do 30tky makal, vela obetoval a bol v F1 a zvysok si chce uzit a peniaze ho netrapia. Zvysok zivota mu staci nosit vsade Rolexy a chlemtat na verejnosti Red Bull, zavitat na 4 z 25 VC ako “odbornik”, to sa mu postara o odvody a dane a inak si moze uzivat co sa mu uraci.

1 Like

Ja si aj tak myslim, ze ak uz bude mat 5 titulov, tak bude chciet pokracovat a skusi dat tych 8. :stuck_out_tongue:

podla mna bude zavodit inde, ale zavodit bude, je to die hard racer :smiley: taky alonso

1 Like

@Jos_Verstappen

Toto sa nikdy naplanovat podla mna neda. Dnes moze mysliet na to, ze bude zavodit dokedy sa da a lamat rekordy, lebo ho to teraz bavi. Ale mozno sa raz zobudi s tym, ze uz stacilo. Povie si, ze sa bude venovat rodine a konickom a nadsenie zo zavodenia trochu opadne a nebude ani trochu lutovat, ze skoncil.

@Hedgehog mne skor pripomina Raikkonena. Zavodneho ducha ma mozno skor na styl Alonsa ci Schumiho, vyhrat stoj co stoj, ale celkovym postojom a vyjadrovanim je “budem to robit len dovtedy, kym to ma pre mna zmysel”. Nepolavil po prvom titule ako Raikkonen (“fckin finally”, splnil som si svoj ciel), ide dalej ako pila, ale neviem, ci ma ambicie splhat hore k Schumimu a Hamiltonovi.

Jednomu staci stat sa majstrom sveta a povedat si “dal som to, zvysok je len bonus” a iny si zaspieva z Pokemonov “I wanna be the very best.” a ide nahanat najvyssie mety :smile:

4 Likes

Tiež si to myslím. Rozbehnuté to má výborne a v počte titulov bude chcieť prekonať tých najväčších.
Ale dobre rozbehnuté to mal napríklad aj Senna a vieme, čo sa udialo.

vELA LUDI BY SOMNOU NESUHLASILO, ALE JA BY SOM TAM POSADIL MICKA. A MOZNO TOHO MLADEHO ANTONELIHO.
Nemaju co stratit… Russella by som hnal kade lahsie…

Ja si to nemyslím osobne. Do 5 rokov Max nebude v f1 podla mna 🫣

3 Likes