Wolff: Sme transparentní, preto sa u nás nezopakoval scenár Senna-Prost | F1online.sk

“Všetko dávame zo seba von, nedusíme sa v tom, to by som nikdy nedovolil. Transparentnosť, úprimnosť jedného voči druhému, obviňovanie problému a nie človeka. To sú hodnoty, ktoré majú pre nás najvyššiu váhu. Preto máme taký dobrý tím. Je v ňom zábava, ale aj ostré lakte,” doplnil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15372/wolff-sme-transparentni-preto-sa-u-nas-nezopakoval-scenar-senna-prost

Keby tam bol namiesto Bottasa Verstappen tak by to bola uplne ina kavicka pre Lewisa. O tom to cele je. Senna ani Prost nebol krotky baranok Bottas. Wolff o tom moze tarat sprava ci zlava stale to bude len o tom, ze Hamiltonova dominancia udava jasnu hierarchiu.

1 lajk

wolff je velky srandista :slight_smile: ale niekto by mohol povedat, ze skor manipulator a klamar :slight_smile:

Zasa Wolf tara nezmysly.
Teraz uz nemoze Lewis narazit do Rosberga a vyradit ho.
Co bolo v poslednych pretekoch 2016 - Lewis BRZDIL druheho Nica, aby ho treti jazdec predbehol.
Hamilton urobil v podstate to iste ako Senna 1990 v Suzuke ale trochu sofistikovanejsim spôsobom.

Hlavne tam nemáte jazdcov kvalít Senna a Prost! Navyše Botas je o triedu slabší ako Lewis, takže problémy sa nekonajú. Ale Toto to všetko veľmi dobre vie, a je s tým spokojný, a aj preto sa Mercedesu tak darí.

Pokiaľ su taký transparentný a všetko si hovoria na rovinu, tak prečo si Bottas na začiatku každej sezóny myslí, že ide bojovať o titul? To mu nikto nepovedal, že je tam na nosenie vody, alebo to je len divadielko pre divákov?

1 lajk

za cias prosta a senu sa hnali za akym rekordom ??? za ziadnym, bolo to len koli tomu, mat 2spickovych jazdcov a iste body do PK…
tu naco davat k Hamiltonovi Verstapena, ktory by bol schopny ziskat mozno tituly a pripravit tak mercedes o prekonanie rekordov ferrari a schumachera…
naco brat druheho pilota ???
maju jedneho a s nim to uz dotiahnu na uplne historicke maximum… znicia rekordy Schumihom, Ferrari… ostane iba jeden neprekonany, v pocte vyhier PK, tam ferrari ma obrovsky naskok… ale mozu preksocit Williams, ktory ma tusim 9 a medak zacina od znova, tie za cias McLarenu sa mu nepocitaju…
Takze povedz mi naco zobrat Ver ? Len aby Hamilton dokazal ze je PAN pilot ? S Verstapenom by isli od zaciatku… prvy titul, druhy titul, treti titul atd atd… a hned mas 3roky prec za ktore, moze konkurencia poskocit a tym padom ich okradnut o 3tituly s jazdcom… Lebo tym ze bude v tabulkach Ham silnejsi, bude popri nom rast aj reklama, sila, dominancia mercedesu…
Historia tu zostane este dlho po nas… tak naco zacinat nieco odznova, ked mozes pokracovat…
Vies ako sa hovori… neopravuj to kym to funguje :slight_smile:

Ked su plne media posmeskov na Bottasa a robia to hlavne fanusikovia ferrari, lebo na trati vzdy zhoria, tak sa aspon takto ventiluju…
Co ma potom Bottas robit ? Jasne ze na zaciatku kazdej sezony tvrdi, ze ide bojovat o titul… Keby vyhral prvych 5VC, ako Rosberg v 2016 mal by sancu, ale akonahle vyhra jeden-dva zavody, Hamilton ho hned usadi a nalozi mu… Vsak Bottas je nebezpecny iba v Q… v zavode nema absolutne tempo… ked je prvy Hamilton sa pohodlne za nim vozi… Ked je druhy nestiha absolutne, Hamilton ide rekreacny mod na udrzovanie odstupu… Bottas ohrozil, iba ked sa koli nejakym udalosiam na trati dostal cez SC k lepsim pneu a mal sancu zautocit po odchode SC na lepsich pneu…

daj si pozor aby ti nepraskla zilka.
to bola predsa reakcia na Wolffove vysvetlenie preco sa nezopakoval scenar Prost-Senna, nie ze by to mal mercedes robit. robia to dobre…

1 lajk

ale v tych rokoch im o vela neslo… tu ide o prelomenie schumacherovych a ferrari rekordov, co sa im kazdym rokom dari…
naco brat Ver, ktory by mozno zobral kazdy titul od buduceho roku, ale isli by s nim od zaciatku a Ham by zostal na cisle 7 a to je LEN dorovnanie, nie prekonanie…

to je uplne irelevantne a o tom nikde nehovorim.