Kdysi jsem viděl na Youtube video z předsezónních testů Ferrari kolem roku 1999-2000) , měli tam snad 15 různých monopostů na testy.
Tehdy jsem pochopil, co do toho dávají peněz, to co tvrdily byla lež, měli mnohem větší rozpočet. Museli, jiank by anglické týmy nepředčili, holt tam není tolik chytrých hlav, v tom je Anglie výhodou.
Rozhodující pro Ferrari bylo, že jim šlo na ruku Bridgestone, to už dnes každý chápe co to bylo za výhodu a za druhé , když se jim povedlo zakázat Berilium Mercedesu. To Mercedes defakto na dlouhou dobu výkonostně zničilo. On si to i Ecllestone a Mosley přáli, byl to bussines, talčili Italy v před… vždy se s Ferrari dohodli , dali jim prachy a dohoda byla na stole. Bylo až směšné kolik dostal Mclaren za trest bokem ( viz Concord dohoda) peněz. Mnohem slabší tymy měli mnohem více a ne o kapku , o level… prostě hrálo se na jednu stranu. Ty dva Eklák a Maslák byli hajzlíci.
Na druhou stranu Ferko , jezdí pořád v předu, za což pochvala, to je třeba ocenit. To dříve nebylo… ty 21leté periody jsou ale opravdu ukázka tvrdé reality jak se věci mají.
Jsem zvědav zda se do toho opřou, díky stropům jim vůbec nevěřím, že budou v předu. Ale kdo ví…