Wolff si uťahuje z “cirkusanta” v žeriave, ktorý všetkým ukázal podlahu Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Tak si to predstavte. V továrni miniete milióny dolárov na vývoj veľmi komplikovanej a chúlostivej podlahy, aby jej tajomstvá celému svetu ukázal nejaký žeriavnik z Monaka. Presne to v sobotu nasrdilo Tota Wolffa, ktorý si vzal žeriavnikov na paškál; vraj sú ako cirkusanti.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/97441/wolff-si-utahuje-z-cirkusanta-v-zeriave-ktory-vsetkym-ukazal-podlahu-mercedesu

Mergl není sám který si tímto způsobem udělal skvělou reklamu.

Vše to bylo zbytečné… Hlavně, když Haas vzali maršálové do teplejch a skoro ho odnesli. :smiley:

Ako vravíš, v F1 ešte nie ale tu pod článkami taky pobehuje. Tvoje komenty nemaju úroveň a su žumpou kazdeho prispevku kde sa objavis. A spravidla je to iba pri clankoch o mercedese. Si klaun aky sa objaví raz za 10 rokov ty Prazdna_palice

3 Likes

Asi záleží na tom v kterém místě se nebourané formule snaží vzlétnout do kosmu . :grin:

Prazdna kwdnice

“Tak zlej a manipulativni psychous snad v f1 jeste nebyl.”

Tak zly, manipulativny psychos ako ty na fore este nebol. Prepokladam ze ty, K.Chroustal atd…ste jedna manipulativna osoba.

1 Like

I u Hamiltona se auto snažili odnést,ale je moc vyžrané, tak to po pár pokusech vzdali. Bylo vidět jak je těžké na zadel.

Aj Ferrari bolo v niektorej z minulých sezon v rovnakej pozicii , priniesli novu podlahu a hned to tusim Sainz rozbil o zvodidla a kazdy si to mohol odfotit . Len sa tou poznamkou strapnuje a odvracia pozornost ze Lewis (ktorý nerobí chyby) to jednoducho p.sral.

Kdyz se na podlahy obou vozu podivam, nic extra nevidim. Podlaha obtekajici kokpit, za me dost mizerne, dal bych to do tvaru kapky, to uz tady bylo v 80tych letech, zespodu integrovany kryt zadni sekce motoru s prevodovkou, jen po stranach nevidim tesnici listy, rok 1981, neni co skryvat.

je tam ešte jeden taký pán hrozný každý asi vie o kom je reč