Wolff si nemyslí, že Verstappena v Londýne vypískali | Magazín F1 - F1online.sk

Podujatie F1 75 prinieslo oveľa viac pozitívnych reakcií, než sa očakávalo, najmä po prvotnom predstavení tohto projektu. Formula 1 však nezostala nič dlžná svojej povesti a fanúšikom doručila skvelú šou. Samozrejme, nie každému sa to pozdávalo, ale ani jednotlivé predstavenia nových monopostov neboli v posledných rokoch veľmi pamätné. V Londýne sa páčilo aj šéfovi Mercedesu Totovi Wolffovi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187751/wolff-si-nemysli-ze-verstappena-v-londyne-vypiskali

Toto ho chrání tělem i duší. On ho fakt chce do týmu. To je moje smrt.

1 Like

Jen at buci, nechapu, proc to nekoho pohorsuje. Tihle lidi asi nikdy nevideli fotbal nebo hokej. Ja jsem na hamiltona taky bucel.

3 Likes

Nemám dojem, že by ho chránil tým čo povedal…videl si to ?

Úplne to otočil hneď na ten event a na Hornera.
A reagoval len na reportéra

Ale Max v Mercedese je moment keď ja dávam unfollow a odchádzam.
To je človek čo tam pasuje asi jak plavky na Antarktíde.

Toto ja nedám túto jeho osobnosť a Josa už ani náhodou

Snáď Kimi nechá na takéto sprosté nápady zabudnúť, Toto dostane čo chcel a Max ostane piť tú sladkú žbrndu

1 Like

Monika Benova, si to ty?

4 Likes

Bučali na Maxa a hornerana tak vlčiak je v pohode s tým. Ale Boh chráň ak by ľudia bučali na jeho miláškov. Nič nové u vlčiaka

Dobře, že se zítra začíná. Svůj názor jsem k tomuhle myslím napsala hodně jasně, na druhou stranu si tohle téma snad už víc článků nezaslouží - zase o život přece jenom nešlo…

1 Like

Vsak co Briti chcu to budu mat… Proste to tam nebude byvat… Na VC to pochopit viem aj ked s tym nesuhlasim, su to emocie, rivalita a domaci milacikovia, proste to tak autenticky niekedy vypáli… Na takomto podujatí to bolo absolutne nemiestne a neospravedlnitelne, ako keby na otvaracom ceremoniale olympiady v Tokiu ludia zacali bucat na Novozelandsku vypravu…

7 Likes

Dobre, že nezabučali na Luiho, to by sa aj štart sezóny odložil

6 Likes

Inu dela to Toto dobre. Za me :+1:. Jestli se RBR tahle sezona nevyvede, George si bali kufry a welcome Max, neboli Wir schaffen das. Max ve stribrne kombineze. :grin:

Snívaj ďalej

Ostatne tam piť RB kde je

Kazdy ma svoje sny. Ty snis o titulu pro George. Ja o tom jak Max ziska dalsi ctyri tituly. A pokud mu da auto Toto. Tak proc ne v stribrne. A jestli bude mit dobre auto RBR? Tak proc si nepripit limonadou. :grin:

Hlavne at jsou pekne zavody. :wink:

6 Likes

nerad to hovorim, ale dufam ze toto podujatie sa uz nikdy nezopakuje. predstavovacky timov su najnudnejsia cast sezony, takto jej mame dvakrat tolko. plus tam niekto spieva. ach…

nehovorim ze velke f1 podujatia nemaju byt, ale takto je to des, ked sa tam nic neudeje. prizivuje sa to len na ocakavaniach z toho, co vsetko by tam mphlo byt. ale to ze niekto pride s novym farebnym pasikom, alebo da formulu do biela, alebo ukaze minulorocne farby bez hamby, proste mi to pride malo na velke podujatie.