Vam nepride vobec zvlasne nikomu ze to riesil so Sulejmanom co sa ma co k tomu vyjadrovat sef FiA ved nato je tu organ…to ako keby obvineny povedal ze je nevinny lebo si to aj minister vnutra mysli…
To je ta prohnilá netransparentní FIA. Je to politické rozhodnutí, Salám to posvětil, zbytek se na to naplácá.
Tvůj příklad není správný. To by znamenalo, že inženýři FIA obvinili Mercedes, že podvádí, ale že se za Mercedes postavil Sulayem.
Akorát realita je taková, že inženýři FIA říkají, že to má Mercedes v pořádku, a to samé říká Sulayem.
Jediný kdo obviňuje jsou ostatní výrobci.
Ak to naozaj mal detailne odkomunikovane s FIA, bohuzial. Neznamena to vsak, ze je to v poriadku. Znamena to jedine to, ze FIA si zasa neurobila svoju robotu. Dodatky v pravidlach znamenaju, ze to nebolo uplne tak jednoznacne ako Wolff hovori, ale na jeho retoriku sme si uz zvykli.
Je od neho vsak ubohe hovorit na superov, ze by sa mali starat o seba a nie o inych ( konkretne o Mercedes), ked on sa tiez nie vzdy staral o seba. Chapem, ze haji svoje zaujmy, ale kusok sebareflexie by nezaskodil.
Pocitam, ze sa zasa o nicom nedozvieme, pride verdikt ze sa nic menit nebude, riesi sa len to, ako zalepit hubu tym, co sa stazuju. A kedze Sulajem ma toto dobre osetrene, na FIA, na komisarov a na pravidla sa v praxi nemoze nadavat, ostatni vyrobcovia si uvedomia ze tak daleko nedocikaju a budu musiet sklapnut. Pre dobro sportu samozrejme
Kde v realnom svete obvinuju podvodnici sami seba? Samozrejme, ze oni budu tvrdit, ze je vsetko v poriadku. To koniec koncov tvrdia aj politici a vieme, kde je pravda…
Motor Mercedes bude po zásluze opět dominovat. 
… po zásluze pana Bin Saláma 
iba sa smejem…malý hejterík @stev tu opäť plačká,pritom si vôbec neuvedomuje,že aj jeho milovaný RB má podobný motor…ale ak to má niekto tam hore vyzametané,tak prídu podobné,smiešne grcky… 
No sprosty si na to dost tak sa kludne smej
clanok je o wolfikovi ak si si nevsimol blbecku
Tak trochu mi to pripomina aferu ,co mal VW , dieselgate. Aj tam boli emisie pri merani v servise v pohode a v sulade s predpismi . Len v beznej prevadzke ich uz nesplnali
pokračujeme v hunsu od AD21, ještě, že si tomu začal tleskat
dobre môôj
lenže článok je hlavne o motore,ak si si nevšimol ale chápem,že bytosti s IQ škrečka,to ťažko spoznajú…
Ano blbecku článok je o wolfikovi a motore mercedesu dobre ze vies citat 
A proč by měly být testy veřejné? Akorát z toho pak nespím.
Oni furt neví, ale hlavně, že ví, jak to měřit. 

Někteří nevědí ani co je kompresní poměr , ale vědi kdo ho porušuje.

Tam to měli vyřešený zhola jinak.
Ja myslim že ta dominance je přehnané oslovení…bude to dost vyrovnané , protože motor Mercedes mají 4 týmy. Bude na co koukat .
Ano, výrobci motorů neví co je kompresní poměr, Grahame už tu nefňukej