Žmolky z Hockenheimu.
… to je rakovinotvorný, používej rukavice.
Já vypil v životě tolik RedBullů, že mě žmolek nemůže zabít.
Ale tři najednou?
No to je tak celou dobu. Tady prostě někteří chodí za tím, aby vyvolali hádku, urážet nebo hejtovat, ale pak rychle napíšou, že to nic, že za to může vlastně někdo jinej. Jak pak chceš diskutovat s někým, kdo nebere ani zodpovědnost za to, co sám píše?
Puff vypil tolik Red Bullů, že jim zaponzoroval vývoj na 26
Jestli jsi někdy viděl žmolky, tak jim na tohle nikdy nemůžeš skočit .
Počuj teba to celkom nadchlo. Fér je to, čo je podľa pravidiel. Pravidlá hovoria o celom aute bez paliva. Tak to aktuálne je. Ja by som zas povedal, že by sa malo vážiť auto s pneu aj palivom, lebo to je váha, s ktorou jazdí v preteku.
Teraz sa to stalo a na najbližších xy rokov si na to dajú všetci pozor. Ojedinelá situácia, ktorá sa asi len tak nebude opakovať. Zbytočne sa tým zaoberať.
Napríklad v poslednom kole kolízia a odpadne kus podlahy a auto bude o 5kg ľahšie. Čo teraz? Alebo Lewis mal v Anglicku defekt a stratil celú pneumatiku. Čo teraz? To sú už také hypotetické scenáre, ktoré sa nedajú pokryť pravidlami.
Já neřekl, že to je nefér. Nebo že to není fér.
Ja řekl, že by mi přišlo více fér vážit jen čistě auto.
Jinak s tím problém nemám. Tedka si už každý dá pozor a poctivě vymete každé zákoutí
Opat tvoje priania a domienky. Pravidla su jasne dane, platia pre vsetkych rovnako a vsetci ich poznaju. Vyhovarat sa na ne koli vlastnej hluposti nie je hodne ziadneho timu ci jazdca F1. Rovnako by to malo platit aj pre fanusikov, ale ukazkovo si tu predviedol, preco im fandis a ze jablko naozsj nepada daleko od stromu.
Jak tvoje odpověď souvisí s tímhle? Nijak. Jestli máš problém, tak si mě nevšímej. Resp. tohle je naposled, co na tebe reaguju. Aspoň budeš mít klid. Tak čau.
Nebavi ta, ked ti niekto povie pravdu priamo do oci, co?
Nevadi. Vsetko do seba zapada. Ta oslavicka wolffa po pretekoch kedy sa “tesil” z russella bola krásna. Samozrejme uz vedel ze su s vahou v <> a tak neodcerpali vsetko palivo v domneni ze si to FIA nevsimne, co sa ale nestalo a boom
Nikde som nevidel zeby sa tu strhla vlna kritiky aki su podvodnici od druhy fanusikov a tobôž nie od mercedesakov ze? Aha chapem to sa pise len na RBR klauni
Už budeš dávat podpis pod každej svůj příspěvek jo?
To bolo na teba a na tebe podobných hlavne, ty chodiaca objektivita
Díky za potvrzení tvého podpisu
No kde su tvoje odsúdenia hodne kritiky na mercedes ze posvadzali hm? Ty potvrdenie
Vždyť byli diskvalifikováni, co ještě chceš?!
Co sa vtieras? Kto sa stebou bavi?