Wolff sa do Imoly tešil: Keď kompletne prerobíte auto, chcete vedieť, čo dokáže | Magazín F1 - F1online.sk

Imola bola pre tímy dokonalou príležitosťou na vyskúšanie vylepšení. Jedná sa o otvorený okruh, kombinuje rovinky, rýchle i pomalé zákruty a nachádza sa na európskom kontinente. Z logistických aj praktických dôvodov to bolo ideálne podujatie na vyskúšanie vylepšení, ale príroda to zariadila inak. Testovanie noviniek sa tak presúva do Barcelony, keďže Monako predstavuje asi najmenej reprezentatívne podujatie v kalendári.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/96659/wolff-sa-do-imoly-tesil-ked-kompletne-prerobite-auto-chcete-vediet-co-dokaze

takze v monacu nebude upgrade, chapem dobre?

No i kdyby byl, nedá se tam odhalit jeho potenciál… Spíš bych řekl, že to odloží na normální okruh… I strategický nedává smysl odkrýt karty, když to nic nepřinese…

Já četl že to budou v Monaku mít.

Monako je spise parade show, nepocitam ze by neco z novinek Mercedes pouzil, kdyby to slo nejradeji by meli vsichni na Monako specialy.

jak by este mohli zmenit pravidla? sak naposledy im to bolo len na skodu a stiahli so sebou aj Ferrari aj MCL

to si mi moc neodpovedal :smiley:

asi ano, ale Monako je specificky okruh a tam sa im zrejme neukaze ako dobre nove vylepsenia funguju.

vidis, ze sa da aj v rozumnych medziach :smiley:

Prídu s novým balíčkom do Monaca alebo až do Barcelony? :upside_down_face: No pockajme na @Kiks, keďže je insiderka a vie, aj čo, niekedy ani samotný George netuší :sweat_smile:

1 Like

:face_with_monocle::face_with_monocle::face_with_monocle::face_with_monocle::face_with_monocle:

1 Like

Takže kopírovači :thinking:

Ani ne… Ploutev tam stále asi je…