Wolff priznáva, že si Hamiltona v červenej kombinéze nevie predstaviť | Magazín F1 - F1online.sk

Celá kariéra Lewisa Hamiltona je spätá s Mercedesom. Najskôr v spojení značky s McLarenom a neskôr samostatne. Už čoskoro ho však čaká prestup, na ktorý si dlho budeme musieť zvykať. Britského rekordmana si totiž veľa ľudí vo Ferrari tak celkom nevie predstaviť, čo platí aj o Totovi Wolffovi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148340/wolff-priznava-ze-si-hamiltona-v-cervenej-kombineze-nevie-predstavit

Nemam ten pocit, ze ho budete porazat :joy: Najskor postavte poriadne auto konecne, a to som fanusik Mercedesu :smirk:

Jen si pořádně představ naše zadní křídlo, protože to je perspektiva, která tě čeká!

… no, to je asi jak řekl Szafnauer když se oznámil přestup Alonsa do Astonu že dokud tam bude Alonso tak je v Astonu nepředběhnou, výsledkem je že za celou dobu dojeli v závodě v Alpine před Alonsem snad asi jen jednou :face_with_hand_over_mouth: Ale ok, tady to bylo asi více ze srandy, i když zase na druhou stranu tady bych to v onu dobu viděl tak 50/50, teď to vypadá že budou spíše oni koukat na červené křídlo Hama.

2 Likes

Ved toto vidim ako jeden z hlavnych dovodov prestupu. Videl, ze jedine Ferrari dokazalo v posledncyh 2 sezonach vyhrat par pretekov popri RBR, kym Hamilton bol frustrovany z Mercedesu. Vitaznych trofeji s Mercedesom uz ma dost, ak uz nema ziskat 8. titul, nejaka vyhra s Ferrari bude urcite cennejsia, ako frustracia v Mercedese, aj keby tam este nejake preteky vyhral (co by sa asi nestalo). K tomu Fred s ktorym sa pozna ako sef a celkovo vyzera byt Ferrari na spravnej ceste po velmi dlhej dobe. Nie som jeho fanusik, ale spravne sa rozhodol.
A inak to este vidim tak, ze ak boli minuly rok pravdive informacie v mediach, zrejme to najprv skusal u Hornera, ten ked ho vedla Maxa nechcel tak prijal ponuku Ferrari

3 Likes

Po tom vsetkom co uz mal Lujzo na sebe oblecene si myslim ze cervena kombineza je to najmenej nepredstavitelne

4 Likes

ferrarii ale predsa nebude od buduceho roku cervene, ale cierne na znak ucty k ciernym ludom lebo len na ich zivote zalezi a budu mat aj ciernu kombinezu.

@Hedgehog urobíme si výlet? Charles Leclerc bude.v Miláne otvárať zmrzlináreň.

1 Like

To by slo ale kto to zaplati?:smile:

podobne to vidim aj ja. Ked porovnam situaciu vo Ferrari a v Mercedese tak sa nedivim, ze to podpisal ked prisiel Elkan so stoveckou v kapse. 2026 je loteria a na 2025 by som skor vsadil na Ferrari ako na Mercedes. Oni uz presli nutnymi zmenami a sustredia sa na pracu. Mercedes tak nejako preslapuje na mieste a tazko povedat co im chyba.

1 Like

Newey uz doma maka, Ferrari bude typicky britsky koncept :sparkles: