Wolff priznal chybu: Nebolo múdre nasadiť Antonelliho do voľného tréningu v Monze | Magazín F1 - F1online.sk

Každý nováček by měl mít alespoň rok hájení. Všichni se jako Senna narodit nemůžou.

Suhlasim, no Wolff vytvoril okolo Kimiho taky hype, ze tie vysoke ocakavania sposobil on.

Zatial to novy Verstappen teda nie je, no dal by som mu cas do 2027, aj Piastri potreboval 2 roky, pocas ktorych jasne stracal na Norrisa.

Já už psal, že za tu část s hype Kimi nemůže a v tomto je mi ho spíš líto, to vše zhoršuje.
Jinak ale když vezmu nováčky, tak podle mne jediný, kdo letos opravdu překvapil pozitivně, je Hadjar, ten jezdí fakt lépe, než od něj kdokoli čekal. Antoneli není úplný výbuch, ale myslím si, že více od něj čekali i nezaujatí pozorovatelé, kteří se od hype oprostili.
Lawsona je složité hodnotit (ani není klasický nováček),tam byla jasná chyba s RB, což ho srazilo, tam bych ještě počkal. Bortoleto asi v normě, na nováčka v Sauberu to ujde. Bearman diskutabilní, Colapinto pak zavání malérem.

Nejmladšího jezdce na pp už mu nikdo nevezme.
Russell je velmi dobrý pilot, který letos jezdí nejlépe z celého gridu, takže to má Kimi těžké.

Bylo pár chybiček, pár super výkonů. V poslední době hlavně hodně smůly.

U Piastriho si ho lynčoval za jeho nováčkovské výkony proti kolegovi, najednou jsi nějakej měkej :slightly_smiling_face:

5 Likes

U Piastriho vadí Puffovi naprosto všechno :unamused:

2 Likes

Až bude Kimi podvodník jako je/byl Piastri, tak k němu budu přístupovat stejně.

To znamená až bude dobrej? Tak to jo :+1: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Kimi2 je 7. napriek tomu, ze 6x z 12 nebodoval… takze keby nie a ma rovnako bodov, tak je pred Leclercom hned za Ruselom. Zamna mal len jeden velky preslap = torpedo na Verstapena… inak jazdi dobre. Ostatni mladi su aki? Jedneho polslali domov, zobrali miesto neho KoláčPinta a jazdi taky isty p*d. Druheho zobrali do RB a uz tam nieje. Je tam Juki, ktory ma 6x menej bodov ako Kimi2. Ale chapem, ze treba spravit miesto pre pripadny prichod Maxa, a prepustia horsieho z aktualnej dvojice…

Verstappenom by som nahradil Russella, Kimi sa sice neprejavil ako nový Senna (ako to tu bolo prezentované), ale do budúcna može mať večšiu šancu na úspech než aktuálne mierne nadpriemerný George.

Zas tvoje zvlastne kvoty na podvody

4 Likes

Jakej je Piastri podvodník? Že nebyl pod smlouvu Alpiny a ohradil se proti tomu, když ho Alpina oznámila jako jezdce, když nic nepodepsal? Vždyť je to přesný opak, jak Alpine mohla hlásit podpis Piastriho, když nic nepodepsal a nebyl pod smlouvu. I Otmar to řekl v jednom z podcastů

1 Like

A co jako?
Alpine mu platí juniorský program, který stál 2m+ euro, a ani neumí říct, že podepsal jinde?
V nejlepším případě předem oznámit, že odchází? Jestli se mu to zda normální, tak ať jde do p déle.

2 Likes

Spíš bych řekl, že mu chybí základní slušnost.

1 Like

Až zjistíš co tam píšou, dej mi vědět :+1: :smiley:

1 Like

Myslis Alpinu dufam

Piastri chudak si dovolil byt asertivny a povedat ze kasle na alpine ked neboli schopni mu dat sedacku, tak vzal mclaren

Hnusny podvodnik, veru :smile:

6 Likes

A jak by sis to představoval? Alpine oznámila, že podepsala Piastriho, což byla lež. Tak o jakým slušným chování se bavíš?
Piastri v tu chvíli neměl podepsáno s McL, ale teprve s nima jednal. Jestli dáš ruku do ohně za to, že s Alpine nekomunikoval vůbec, tak ok. Ale takhle tu jen kopeš.

Oznámil Ham Totovi, že jde do Ferrari, před tím, než podepsal s Ferrari? Ne a neviděl jsem tu psát takový kecy

Edit na Dejvovo přání

5 Likes

Nebuď na něj zlej, nebo tě karma zase potrestá. :stuck_out_tongue:

1 Like

To už mě trestá za některý příspěvky co tu čtu. Ale pro mě tohle není nic jinýho a je jedno, jestli to píše Puff, ty nebo nevím kdo.
Však může mít výhrady proti Piastrimu, ale tady neustále psát o tom, jakej je Piastri podvodník, vždyť se to nedá číst.

4 Likes