Wolff prirovnal Verstappena k „rímskemu taxikárovi“: Nie vždy sú všetci proti nemu | Magazín F1 - F1online.sk

Rivalita Maxa Verstappena a Georgea Russella napísala ďalšiu kapitolu. Títo dvaja majú za sebou už nejeden konflikt, ktorý rozdelil fanúšikovské tábory. V roku 2021 prežili ich tímy zúrivý súboj o titul a britský pretekár sa uistil, že nevraživosť bude pokračovať aj po odchode Lewisa Hamiltona. Po udalostiach v Barcelone ho, pochopiteľne, podporil aj jeho šéf Toto Wolff.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203289/wolff-prirovnal-verstappena-k-rimskemu-taxikarovi-nie-vzdy-su-vsetci-proti-nemu

Tak toto vyjadrenie Wolffa na Verstappena nevypadá ako zaliečanie. Či?

Toto vyjadrenie prišlo oveľa skôr, ako sa k tomu vyjadril Verstappen.
Ten už sa stihol medzičasom ospravedlniť a priznať si chybu.
Keby som bol konšpirátor, tak ako miestny redaktori, tak by som si povedal, že to Max urobil kvôli dobrým vzťahom s Totom.

1 Like

Podla mna mu mali dat na 1 VC suspendaciu, umyselne vrazanie do supera do sportu nepatri. Ale ked sa ospravedlnil tak OK.

1 Like

a to naozaj po umyselnom narazeni do supera staci take poloospravedlnenie ako predviedol maxo?
tym sa to akoze ma vsetko zmiest zo stola?

To, co v neděli předváděl ve Španělsku, mě utvrdilo v tom, že Max nedospěl a pořád se chová jako velké dítě.

ale kdeze, Russell narazil do Verstappena!

A ja by som povedala toto

Mercedes is expected to retain its current lineup of George Russell and Kimi Antonelli for 2026 and at least until 2027.
Russell is in the final stages of discussions with Toto Wolff to extend his contract for 2026 and 2027

This contract is equivalent to that of Norris and Piastri.
As for Antonelli, the young Italian has a four-year contract with a fixed exclusive season (2025), linked to performance clauses based on the Constructors’ World Championship standings #F1

However, if Antonelli has a good season, ticking the boxes of his main performance clause, Mercedes will automatically extend his contract for three more seasons (2026, 2027, and 2028).#F1

In fact: The contract includes a main performance clause: At the 12th Grand Prix of the 2025 season, i.e. the British GP, the German team must be 4th in the constructors’ standings

Senna kedysi dostal

Ale na toto už nemáme medzi komisármi gule

Tak Russell tiež nedostal stopku ked úmyselne trafil Bottasa a skoro ho prizabil :sweat_smile: Tu bol k tomu Max vyprovokovaný najprv Leclerc potom Russell mu to spravili tak to on potom skúsil na Russella. Pravdaže to bolo cez čiaru ale chápem aj Maxa

ale netuším, z čoho to pramení v tomto prípade,“

Tak zjistil ze o ten titul letos fakt nebojuje.

A teď už to nemá chybu :smile: !
https://f1sport.auto.cz/clanek/italsti-taxikari-at-se-wolff-radeji-stara-o-vykony-sveho-tymu

1 Like

Ani taxikáři nechtějí být přirovnání k té prasárně od Maxe? Nedivím se

1 Like

Když už to bereš tak smrtelně vážně, tak se spíš ohradili proti tomu, aby si je Wolff takříkajíc “bral do huby”.
Ale mně to přišlo vtipné, úplně stejně, jako když před pár lety Max řekl o Lanceovi, že je mongol, a stěžoval si na něj velvyslanec Mongolska při OSN… Takové příběhy, které píše sám život :smile: .

1 Like

Beru to tak, jak je to dané v článku :smile: ano, i to se stává, proto by si každý mohl zamyslet nad tím co řekne, než to vypustí ven :smile:

1 Like

Fandi Verstappenovi.