Nehoda Ollieho Bearmana a Franca Colapinta vystrašila celý padok. Popohnala aj vedenie Formuly 1 začať reálne uvažovať o zmene nebezpečných pravidiel. V pondelok sme sa dočkali prvých hmatateľných výsledkov, no nedá sa vylúčiť, že bude treba zájsť ešte ďalej. Podľa Tota Wolffa však treba pri zmenách pravidiel pracovať ako so skalpelom, a nie s bezbalkou.
Spravne Toto. Vsem jim to rekni. Pravidla jsou super a nejlepsi argument je poukazovat na jine seri.e kde to taky nefunguje jak by melo. Neco jako: pani ucitelko, ale Paja mel taky tahak a vy jste ho nepotrestala. Ja chci jednicku
proste zuby nechty bude proti jakekoliv zmene pravidel diky kterym, jeho tym soucasne dominuje. Divny by byl jen opak
Ps; uz me fakt vytaci jak Admin blokuje slovo moto “seri.e”, ale series si do ust napsat muzu. Kurna jako fakt?
To mi cele pripomina moju Octavku 1, 1,9tdi. Isiel som 120km/h a zrazu vyplo turbo. A vzdy pri 120 km/h, dalej netahalo ani pre boha. Asi tak dajak vyzera dnesna F1.
Každý kdo na závodní dráze jede kvůli baterii výrazně pomaleji by měl zajet za krajnici a odstavit auto, neb tam na dráze nemá co dělat. Jet tam s takovým autem je nebezpečný sobě i ostatním
preco by mal Colapinto dostat trest? nemenil smer 2x a nalavo nechal dost miesta.
Ja suhlasim s tym, ze cukol dolava a Bearmana vystrasil a nebolo to ani trochu pekne. Mozno by si zasluzil od Ollieho cez hubu, ale podla pravidiel mu nemaju zaco dat trest.
Chtěl bys na dráhu namalovat odstavné pruhy?
Když se stane vůz nebezpečný, tak by měl podle současných pravidel dostat černou vlajku. Jenže tyhle nebezpečné vozy FIA schválila, takže by černou vlajku měla dostat především FIA.
Já zase chápu, že Toto bude radši házet všechno na piloty a ostatní týmy, než aby uznal, že jeho vylobbovaná pravidla jsou totální ■■■■■■, která není vhodná F1 a vytváření nebezpečné situace
Wolf donekonecna obhajuj pravidla ktore ste si s mercedesom pretlacili a stale dokola a dokola … Ak by bola Honda dominantna, Wolf by bol prvy kto by najviac vykrikoval ze to nie je dobre s pravidlami a treba ich zmenit.
Pokud vim tak Bearman nema problem s tim ze udelal chybu, je hloupost na zaklade kazdeho karambolu hned menit pravidla, pak tady jsou pravidla ve kterych se nikdo nevyzna.
ja nepovazujem nejakychc 40-50km rychlostny rozdiel v F1 za nejaky velky.. ved tolko skoro predbiehas auta “vonku na 90tke” Ked nejaky wool ide 70, tak tomu pridas a kym sa zaradis pred neho ides 110-120. 90 by si ho nepredbehol nikdy v zivote.. To co sa tu v tomto konkretnom pripade stalo je to, ze Koláčpinto nepozeral dozadu a napratal sa tam rychlejsiemu Bearmanovi do cesty. Ten sa zlakol, strhol to na travu a uz sa viezol… Niesom za to, ze to bola principialna chyba pravidiel - aj ked tie povazujem v aktualej podobe za zle.