Wolff poprel rokovania s Verstappenom, o novej zmluve sa vraj nebavil ani s Russellom | Magazín F1 - F1online.sk

Antonelli by bol blby keby podpisoval +1.

Zatím není v pozici, kdy by si mohl extra vybírat.

A Hamilton měl naposledy 1+1 ne? A +1 využil jako odchod do Ferrari. :smiley:

tak ja neviem co mal hamilton, ci to bola jednostranna opcia (on si mohol vyberat ci vyuzije +1), alebo mu jednoducho Wolff vysiel v ustrety a +1 neaktivoval.

Fakt uvazujes o tom ze by si Kimiho nechal toto ujst na ukor Russella? Posadil ho tam na ukor Sainza (ktory je na urovni Russela). Ten chalan potrebuje 1-2 sezony a bude uplne inde tak ako Piastri, za mna to su generacne talenty. O tom nemusime ani uvazovat. Alebo nesuhlasis?

Podľa mňa ani ten Mercrdes s

Ja hlavne preto dosť pochybujem,že by tam dal Maxa.

Minulý rok ho tam veľmi chcel aj keď mal Russella. Prečo by ho nemal chcieť aj teraz? :slight_smile:

Ty si ozaj ■■■■■, lebo človek na tvoje bludy nereaguje lebo ti to 100x vysvetlil a ty to 100x prekrutis ale ty stale svoje

Wolff môže rok počkať, Max ak nebude mať kam ísť tak rád príde aj potom. A ak bude mať auto,že ho nebude potrebovať tak ušetril nervy aj peniaze.

Ale situácia nie je rovnaká, lebo je tam Kimi.

Takže to čo rozpráva tento rok, nie je relevantné ale minulý rok bolo? :rofl::rofl::rofl::rofl: Minulý rok to nebolo len aby získal čas, aby podrýval RB ? A zrazu je ?

Ja môžem takisto povedať teraz, že
V1 rade to bolo o Tom, že nechcel tlak na Antonellim ako jedinej dobrej možnosti a pripravoval ho.

A zaujímavé je,že na tie tvoje bludy človek prestane reagovať a nepomáha, ale kto je tu nervózny :person_facepalming:t2::person_facepalming:t2:

Je to pravda a bude to? Nebo?

Áno, mala by byť. Na oficiálnej stránke Whatsappu na YouTube nájdeš oznámený trailer na Pondelok o 15:00.

Takže áno podľa všetkého to je reálne a pôjde to von.

Ak som pochopila tak to pripravoval práve WhatsApp a má to aj oficiálny popis.

Dnes se to jmenuje The Seat, zítra to bude The Goat.

To až o 15 rokov :sunglasses::pray:t2::wink:

Kimi ma cas, Maxa to nebude bavit vecne, ak nebude vyhravat aspon nebude na Kimim ziadny tlak a vyjazdi sa, a nasledne Max skonci, lebo ho to uz nebude bavit… Ak Mercedes bude vitazne auto, Max bude vyhravat, Kimi z vitazneho auta nebude chciet odist a ked Max skonci (mozno ho Kimi donuti) budu mat spickoveho pilota… zas to bude win-win situacia

Presne toto platí o súčasnej dvojici

Max je toxický pre každého kolegu