Admin
Jún 28, 2026, 11:49pm
1
Toto Wolff síce v nedeľu oslávil víťazstvo a dvojité pódium svojho tímu, ale o stopercentnej spokojnosti nemôžeme hovoriť. Šéfa Mercedesu znepokojuje Ferrari a jeho agresívny vývojový program. Rakúskeho biznismena zaujíma, ako je možné, že Scuderia prináša toľko vylepšení a neporušuje pri tom rozpočtové pravidlá.
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/237674/wolff-podozrievavo-zazera-na-vylepsenia-ferrari-dufam-ze-pre-vsetkych-platia-rovnake-pravidla
stev
Jún 29, 2026, 4:57am
2
Ten pravy sa ozval co mu FIA zobe z ruky
Niektorí asi zabudli, že Ferrari to v minulej sezóne zabalito oveľa skôr a začali sa plne venovať tejto…
2 lajkov
Na toto je porekadlo ze zlodej krici, chytte zlodeja …
2 lajkov
PUFF
Jún 29, 2026, 6:54am
6
A Mercedes pozdě, protože bojovali o titul?
Měl bys Totovi poslat svojí tabulku ..
PUFF
Jún 29, 2026, 7:36am
8
To máš pravdu. Wolff nemá přehled a měl by mě najmout.
Mne zas príde podozrivé to, že Mercedes mal kedysi nachystané druhé kotviace lanká ešte predtým ako ich FIA vôbec povolila.
Tak isto mi príde podozrivé, že máme smiešnu predštartovú procedúru, lebo Mercedes nevedel normáne odštartovať.
Dúfam, že pre všetkých ale platia rovnaké pravidlá.
2 lajkov
stev
Jún 29, 2026, 7:57am
10
Tak vieme ako to funguje uz roky a mercedes ma povolene vsetko samozrejme koli bezpecnosti
Bojoval/nebojoval, no keďže Ferrari to zabalilo už v apríli a Mercedes až v auguste, tak mali očividne trochu viac času aj peňazí.
Je to tu. Vlcik zase hra svoju spinavu hru a rad by som chcel uverit, ze mu ju teraz “kamarat” Fred nezozerie.