Wolff podozrievavo zazerá na vylepšenia Ferrari: Dúfam, že pre všetkých platia rovnaké pravidlá | Magazín F1 - F1online.sk

Toto Wolff síce v nedeľu oslávil víťazstvo a dvojité pódium svojho tímu, ale o stopercentnej spokojnosti nemôžeme hovoriť. Šéfa Mercedesu znepokojuje Ferrari a jeho agresívny vývojový program. Rakúskeho biznismena zaujíma, ako je možné, že Scuderia prináša toľko vylepšení a neporušuje pri tom rozpočtové pravidlá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/237674/wolff-podozrievavo-zazera-na-vylepsenia-ferrari-dufam-ze-pre-vsetkych-platia-rovnake-pravidla

Ten pravy sa ozval co mu FIA zobe z ruky :joy:

Niektorí asi zabudli, že Ferrari to v minulej sezóne zabalito oveľa skôr a začali sa plne venovať tejto…

2 lajkov

Na toto je porekadlo ze zlodej krici, chytte zlodeja …

2 lajkov

A Mercedes pozdě, protože bojovali o titul?

Měl bys Totovi poslat svojí tabulku ..

To máš pravdu. Wolff nemá přehled a měl by mě najmout.

Mne zas príde podozrivé to, že Mercedes mal kedysi nachystané druhé kotviace lanká ešte predtým ako ich FIA vôbec povolila.

Tak isto mi príde podozrivé, že máme smiešnu predštartovú procedúru, lebo Mercedes nevedel normáne odštartovať.

Dúfam, že pre všetkých ale platia rovnaké pravidlá.

2 lajkov

Tak vieme ako to funguje uz roky a mercedes ma povolene vsetko samozrejme koli bezpecnosti :grinning_face_with_smiling_eyes:

Bojoval/nebojoval, no keďže Ferrari to zabalilo už v apríli a Mercedes až v auguste, tak mali očividne trochu viac času aj peňazí.

Je to tu. Vlcik zase hra svoju spinavu hru a rad by som chcel uverit, ze mu ju teraz “kamarat” Fred nezozerie.

To sa ozval ten pravý …. :frowning:

a možno len majú Taliani nižšie platy ako Angličania :rofl: :rofl: :rofl: