Wolff o vyšetrovaní Hornera: Naše štandardy musíme dodržiavať, nie o nich len hovoriť | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 má za sebou tichý prvý deň predsezónnych testov. Všetko nasvedčuje tomu, že tímy a piloti budú odbremenení od nemalej časti svojich mediálnych povinností. V prvý deň testov sa však uskutočnila veľká tlačová konferencia šéfov tímov, na ktorej sa síce nezúčastnil Christian Horner, ale zato reč bola takmer len o ňom – a ešte o prestupoch pilotov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/143262/wolff-o-vysetrovani-hornera-nase-standardy-musime-dodrziavat-nie-o-nich-len-hovorit

Nic neudělá týmu F1 větší radost, než když má jiný tým problémy. A je zcela jedno jaké.

2 Likes

Dobře Wolff :stuck_out_tongue_closed_eyes:

tak aspon nejaku dovod na radost Wolff ma. ked uz ani ta oje​bavka s prednym kridlom poriadne nefunguje.

1 Like

Ani sa mu nečudujem. Vyzera to na treti rok biedy :face_with_spiral_eyes: len by ma zaujimalo skym sa bude tak natahovat ked horner skonci :man_shrugging::joy:

2 Likes

skodoradost je pre neho najvacsia radost, len sa hra na pekneho ako vacsinou a zas vyznel ako klaun…radsej nech sa stara o vyvoj mb, lebo RB ich zas strci do vrecka tuto sezonu…

1 Like

Keď Horner skončí, tak Wolff stratí väčšinu svojej motivácie v F1. Už dávno je na ňom vidieť, že to zobral medzi nimi osobne, hlavne od 2021. :smiley:

O rok ho opustí Hamilton a to ešte len začne bieda pre neho.

Tak v tom prípade to asi nejde proti duchu pravidiel :slight_smile:

ja sa vážne čudujem prečo si po prvom dni testov všetci myslia že Mercedes je na tom zle :smiley:

btw 1:31:xxx zajazdil minuly rok na test kadekto ak viete niečo viac čo sa týka konfigurácie s ktorou včera jazdil RedBull sem s tým.

Ale ved to je tu vzdy… aj po volnom treningu uz kazdy pisal, ako to bude v zavode a realita bola ina :smiley: Vsak neviem, preco si ludia beru k srdcu nejake testy ci volny trenint, kazdy chce len ■■■■■■■■■ konkurenciu a schovava esa…
Aj toto riesenia mercedesu… vsak oni dominovali 7rokov po sebe a stale sa tu pise, ako by iba oni dostavali od RB… vsak je tam dalsich 8timov… ferrari malo ako davno titul a im sa nepripisuje nikdy ze zase dostanu od RB, stale sa mercedes riesi… pride rok kedy aj ferrari vyhra :smiley:

1 Like

A na zákaldě čeho soudíš, že nefunguje?

přijde na tohle forum :slight_smile:

to né, dostávali by jsme potom dickpics :grin:

2 Likes

Toto sa ale pise uz 17 rokov. :sweat_smile:

To bylo myšleno na Wolffa, aby se měl s kým hádat :smiley:

Aby si mal dalsieho pouzivatela, s ktorym sa mozes hadat, ked som ja offline? :smiley:

A čo by na to povedal James Hunt?

Já nějak nevím co by se tam mělo tak dlouho neustále prošetřovat :man_shrugging: Už dávno se měl kopnout do zadku nebo naopak mu vyjádřit maximální podporu. Ten vyšetřovatel dělá co? Už se to táhne přes 2 měsíce pokud se nepletu.

Seriózní vyšetřování trvá, jen lidový soud má jasno hned :slightly_smiling_face:

1 Like

Hned? 2 měsíce? Nevím, asi to chce pana Columba :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like