Wolff o Verstappenovej zmluve: Na tých najdôležitejších pretekoch bude jazdiť za Mercedes | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen predĺžil spoluprácu s Red Bullom až do roku 2030, čo nie sú dobré správy pre možné ambície Tota Wolffa poskladať tím snov s holandským šampiónom na palube. Šéf strieborných šípov to však berie športovo. Žartuje, že na tých najdôležitejších pretekoch bude Verstappen predsa len sedieť v aute Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242860/wolff-o-verstappenovej-zmluve-na-tych-najdolezitejsich-pretekoch-bude-jazdit-za-mercedes

Co ma Wolf spolocne s Mercedesom z GT ?
Wolf sefuje byvalej Honde, tovaren maju v Anglicku, zamestnancov z celeho sveta …

No, uvidime, ci si McLaren dokaze udrzat vykonnostny posun z poslednych vikendov a ako sa Antonelli dokaze vyrovnat z pripadnou hrozbou zo strany Norrisa a pripadne aj Ferrari. Len aby to Wolff na konci sezony este neolutoval, ked Antonelli svoj naskok nahodou prehajdaka.

Na prehajdakanie naskoku tu mame expertov z McLarenu a Landa …

1 lajk

In 2013, he joined Mercedes as Managing Partner, acquiring a 30% stake and assuming responsibility for all Mercedes-Benz motorsport programs.

1 lajk

OK dik za info, teraz mi to dava zmysel.

Landa? Určitě ses nespletl :smile: ?

Ne, vyhral o 2 body a môze byt rad, ze ten titul ziskal.
A aky velky mal naskok …

Za pár let si na to nikdo ani nevzpomene.

Zas nekecej.
Já mám AD každý ráno před očima.
Někdy se vzbudím i v noci.

Ale Oscar měl o dalších 39 bodů (!) větší náskok a nakonec ještě s oběma prohrál, takže určitě Lando zdaleka není v McLarenu ten největší rozdávač bodů. To jenom tak pro pořádek :slightly_smiling_face:.

1 lajk

Nějak si zapomněla dodat, že Paistri narozdíl od Landa nemohl měnit strategie během závodů a ještě musel Landa pouštět na Monze, kde to Landovi pomohlo k titulu.

Původní pisatel tohoto článku si nejspíše žije vlastním životem, když tvrdí, že

Není tomu trochu naopak?

A sen se rozplynul kačírkovému Emilovi?

image

1 lajk

Prej Wolffovi se rozpynul sen

rofl

1 lajk