Mluvit o o tesnem souboji o titul jiste predcasne je. Ale to ja nedelam. Nemluvim o titulu. Mluvim o bezva sezone a konci dominance. Uz v tomhle okamziku je tahle sezona zajimavejsi, nez ta minula. Ano Sainzovo a Landovo vitezstvi, bylo svym zpusobem stejne nudne jako ta Maxova, ale uz ted RedBull ztratil dvojnasobne mnozstvi zavodu, nez minuly rok.
Teamy jsou bliz nez se zdalo. Klidne muze byt scenar , ze bojovat bude RBR tu s Ferrari, tu s McLarenem. No a? Furt to bude fanousky napinat.
At si kazdej rika co chce, ale v soucasnosti se Max jevi jako stroj na vitezstvi. Nejvetsi emoce, at uz pozitivni, nebo negativni vyvolava Max. Nejvetsi rozdil mezi Maxem a Hamiltonem je v tom, ze Hamilton dominovat a furt chodil a tvrdil “sakra ti kluci jsou ale rychli”. Ani jednicku na formmuli nemel. Max, ten kudy chodi tudy tvrdi “jsem nejrychlejsi a jsem rad kdyz muzu soupere totalne zdemolovat”. Jednicku? No jasne, jsem jednicka.
Tohle ostatni stve (proto tolik hejtu na skutecne i imaginarni preslapy Maxe). A kazdy (vyjma fans Maxe), chce aby Max byl porazen.
Napriklad podle me ted Max vyhral kvaldu s autem, ktere neni nejrychlejsi. Takze zavod by mohl byt opravdu vynikajici.
A je za nim Lando.