Wolff o podpísaní Russella: Dáva nám všetky dôvody, aby sme to urobili rýchlo | Magazín F1 - F1online.sk

Kazdy sme iny - mame inu dlzku tej povestnej “zapalnej snury” a je aj iny ten polcas rozpadu “nasratosti” a aj sa inak vyrovnavame s krivdami, zdanlivymi krivdami, zlymi okolnostami…
Mame aj iny meter moralky, hodnot a toho, co nas pohana - to co je v popredi - mame tiez odlisnu emocnu vyzretost a aj svedomie. Niekto moze v pohode to, co ineho zomelie a zlomi a pod…
Nakoniec je to aj o tom, ze ked chcem mat ja (majetok, vztahy, rodinu …) - musim sa dobre spravat k cudziemu, nezavidiet, dopriat a nevinit za nezdar inych, byt tolerantny a aj pomoct…
To je ideal - a nie vzdy sa to dari - takze aj rychly navrat do “normalu” po zlyhani je uspech a pocita sa ako schopnost na sebe pracovat a tak rast
Takze aj na Maxa sa tak pozeram

2 Likes

Vztah Maxa s Penelope hovori o tom aky je Max clovek asi najviac.

A bohvie co sa stalo medzi Kvyatom a Kelly, ale je to ich vec a nikoho tretieho. :slight_smile:

2 Likes

S tými BMW s tebou úplne súhlasím. Nové od 23/24 roku sú veľmi divné z vonku a ešte divnejšie zvnútra. Ale roky 2017-2023 sú za mňa super autá. Ja mám teraz 330i Touring 2020 G21 bez mpacketu, dechromed v čiernej, adapt lights + R18 kolesá kvôli našim neslávne slávnym cestám a je to najlepšia kára akú som v živote mal. Síce len štvorvalec ale 258ps si s tým vie pekne poradiť. Pred tým som mal 520d 2017 g31 190ps a tiež na neho spomínam v dobrom. Ale už nerobím také km, tak som prešiel na benzín. A k Mercedesu. Kamarát ma W213 E400 2019 v sedane a to je strašné delo! 333PS ale takých vychovaných zdravých koníkov. :smiley: V dobrom mu závidím tú aristokratickú sofistikovanosť pohonu V6 a Burmeister! To audio je neskutočne!

3 Likes

Nikde ho nechteji, je problemovy pokud nema special care, nikdo si jen tak neprestavi garaz na chranenou dilnu.

1 Like

Presne tak. Od 2024 strašný dizajnový prepadák. Keď som videl novú X3, tak mi grcali oči.

To bohate podľa mňa stačí. 3ková séria sú super autá celkovo.

Nech mám akomkoľvek BMW rád, tak po vystúpení z AMG C63S a aj z CLS 63 AMG som sa presvedčil, že celý Mercedes je ešte úplne iný level. A bez ohľadu na výkon, ten interiér je extrémne krásny. Tam sa BMW ani iné značky vôbec nechytajú.

1 Like