Wolff o dodávkach motorov McLarenu: Nebolo to moje najmúdrejšie rozhodnutie | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren strávil niekoľko rokov po nástupe hybridnej éry v ťažkej kríze. Nedostatočné výsledky sa striedali so zmenami vo vedení. Striedali sa aj dodávatelia pohonných jednotiek. Stajňa z Wokingu sa začala vyhrabávať z bahna až po príchode Andreasa Seidla, ktorý okrem iného presadil stavbu veterného tunela a dodávky motorov od Mercedesu. Podľa Tota Wolffa to v tom čase vyzeralo ako rozumné rozhodnutie, ale dnes

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/207977/wolff-o-dodavkach-motorov-mclarenu-nebolo-to-moje-najmudrejsie-rozhodnutie

A je to tady, Toto bude mačkat gombiky příští rok jen co to půjde

3 Likes

Prý byla nějaká aféra na Coldplay.

3 Likes

Naopak. Bolo to jedno z najlepších Wolffových rozhodnutí.

2 Likes

Uspech Mclarenu nie je o motore,ale o supermodernom novom veternom tuneli,ktory vybudoval.Ked pred par rokmi pouzival,este stary veterny tunel dokonca z Toyoty,tak som vtedy pisal,ze Mclaren nema sancu vyhravat ,ak nepostavi novy tunel,Ten aj postavil a na nom si nastavil svoje flexi auto,ktore dokonale kopiruje vozovku a chladi pneumatiky.Ferrari ma omnoho starsi tunel,Mercedes a Red Bull tiez,preto prehravaju…

1 Like

Příští sezónu budou rovné podlahy a tam bude úřadovat král rovných podlah James Allison.

1 Like

Chudák James, top inženýr a ty z něho děláš podlaháře

2 Likes

Podlaháře. :laughing: Co příště? Puff bude chtít, aby mu pomáhal s míchačkou, ne? :upside_down_face::sweat_smile:

2 Likes

Lidi řekněte sami.
Není ten svět nádherný, když se dokážeme bavit? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Po té, co naše strana vyhrála, už je tu obecně dost nuda :smile:

2 Likes

Zase jsme vyhráli? :scream: xdd

Co nám to odkývnul i David, je to permanentní :man_shrugging:

2 Likes

Davida čeká poslední krok přiští sezonu - začne fandit Alonsovi a Astonu. Ten je hotovej. :laughing:

1 Like

Kdepak, ten se už navždy upsal RedBullu, jako Max :muscle:

1 Like

Takže až Alonso sebere titul, tak za náma nepoběží slavit? 🥹

1 Like

Bude se radovat s náma, to jo :smile:

2 Likes

To jsem hodně překvapený.
Copak nějaká strana může vyhrát?
Zatím jsem zažil pouze dva režimy a o desítkách dalších jsem četl, ale bych dokázal ukázat prstem na nějakého vítěze???

… jak říkám, nuda :smile:

1 Like

Dejv nezklame…:face_holding_back_tears:

2 Likes

… a pak že vítěz není :grinning: Vítěz forever!

2 Likes