Hodím sem skutečnou fotku, možná jsou ty špunty trochu větší, ale je hodně tvrdá.
Tohle mi poslali kluci, když to přivezli.
Je to Continental.
To jsem upřímně zvědav na recenzi :-] Jako vážně.
I ten Conti mě šokuje, taková renomovaná značka!
Nojá nevim. Pár desítek už jsem jich oddělal, ale životnost vždycky určoval typ vnitřní konstrukce a složení směsi. Dokonce i zimní skútří vydržely skoro dvě zimy.
Zas je pravda, že s jízdou po tartanu nemám mnoho zkušeností :-[
Když na gumu šáhneme rukou, tak je tvrdá vždycky. Obzvláště závodní guma do terénu musí vydržet velké síly.
Na pohled je mi ta guma hodně líbí a určitě bych ji věřil.
Na tartanu se musí guma cítit jako doma.
Já vyrůstal kousek od motocrossové tratě a gum s odtrženými špunty jsem viděl stovky. Ale byla to jedna z nejtěžších tratí v republice, přesto se tak děje i na dnešních rychlých tratích.
Samozřejmě se tahle guma do hlubokého bláta hodit nebude. Naopak na asfaltu bude držet mnohem lépe než velké špunty.
…už dávno som sa nemohol dočkať začiatku pretekov F1,ako tento ročník je tu veľa chvály uvidíme,kam to tá omladina dotiahne,
Tak pro zajímavost - u závodních rádiem řízených offroad aut (což je už velká věda, žádné hračky) se podobné “minipiny” jezdí v zimních halových závodech na koberci (s umělými skoky). Popravdě to je asi trochu podobná logika jako tartan u velkých aut/motorek - prostě konstantnější hladší povrch…
Inymi slovami v Mercedese nepocitaju s tym, ze budu mat v sezone 2025 konkurencieschopne auto.
Nebo to můžou zahrát na RBR, auto bude konkurenceschopne, ale budou dělat, že rozdíly dělají piloti
Mene slov a vice cinu, snad nebudeme cist po peti zavodech o vymene se Sainzem, i kdyz me by to asi nevadilo.