Wolff nevylúčil angažovanie Neweyho, ale jeho tím „nečaká na spasiteľa“ | Magazín F1 - F1online.sk

Adrian Newey si užíva zaslúžený odpočinok, ale nie dôchodok. Aj keď geniálny konštruktér ešte neoznámil svoje ďalšie plány, Piña Colada na pláži k nim zrejme nepatrí. Newey zrejme bude pokračovať vo svojej úspešnej kariére, len nevieme kde. Veľký záujem o jeho služby zatiaľ neprejavil Mercedes, ktorý však Neweyho angažovanie nevylučuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161557/wolff-nevylucil-angazovanie-neweyho-ale-jeho-tim-necaka-na-spasitela

Toto je taky Microsoft :smiley: gonna buy em all

1 Like

1 Like

neviem si osobne predstavit Adriana v Mercedese, co sa tyka podhubia, ty hej?

otazka je kedy to praskne a ako to bude vyzerat.

nebyt rozp. stropu tak tam uz snad aj je. Dali by mu nejaku rolu konzultanta. Vcelku by som si vedel predstavit, ze vsetky inzinierske spicky by s nim spolupracovat chceli. Rozp. strop ale trocha meni situaciu.

co ma prasknut?

Já si Adriana neumím představit asi jen ve třech týmech celkově :grinning:

a to su? :smiley:

@helmutko mam mozno rozbite particie v pamati, ale newey priamo s mercedesom nespolupracoval zatial nikdy, ne? len s Dennisovym Mclarenom

na papieri to moze vyzerat pekne, mne tam proste nepasuje Allison a Newey v jednom teame

Ide o to ci ma Alison vacsie ego, alebo chut posuvat sa dopredu.

ANDY COWELL do Aston Martin? Jako generálním ředitel? :thinking: :+1:

A to je problém? :smile:

Já si Adriana dokážu představit i v Haasu.
Nikomu by tam nenarušil rozpočtový strop a přitom by mohl dělat na plný úvazek pro Ferrari.

1 Like

Vidíš to není vôbec zlý nápad

Je to tam :slightly_smiling_face:

1 Like

Já tady věčně nebudu. :grin:

1 Like

Parádní posila, teď už jen ozamit Neweyho a Allisona

Red Bull, Visa a Alpine