Ukazuje sa jeho inteligencia
Moj nazor je, ze pravdepodobne vo Ferrari. Generacny talent si vzdy najde cestu. Tak ako si ju nasiel aj Hamilton alebo Vettel. Max by rozdrvil Magnussena v Haase tak ako rozdrvil Sainza v Toro Rosso a isiel by hore.
F1 je svet pirani a Mick sa tam skratka nehodi. Otec by za neho jazdit nemohol. Keby sa dostal do timu s Maxom, Lewisom, Alonsom, Vettelom (za mlada) atd., tak ti by ho zozrali za ziva a rozlozili na suciastky. Moze byt dobry pilot, mozno by v F1 v dobrom aute zajazdil taky priemer, ale to je vsetko. Takych pilotov ako je on je plno a radsej nech dostanu sancu novi, ktori ju este nemali.
Mi nepovedz, ze si myslis, ze Mick si zasluzi sancu viac ako Lawson?
Mick byl král destrukce.
A víš, proč se říká Crashstappen?
Ze stejného důvodu.
Crashstappen byl možná ještě horší. Dokázal to rozstriskat třeba 3x za víkend. A nejen sebe, ale i ostatní.
To je to, co myslí.
Jos je agresor a vyvolává schválně hádky. Dělá i to, že si vyhledává dle nicku info na googlu a co najde, tak sem postuje, snaží se oponenta zesměšňovat a ponižovat. O nic jinýho mu nejde, ale nepředpokládám, že by tam byla kapacita, aby mu o něco rozumného mohlo i jít
To nie je o ovladani, ja mu to pisem uplne kludne. Keby na mna nereagoval, tak nereagujem ani ja na neho. Je to len provokatersky blbecek spoza klavesnice. A tebe len vyhovuje, ze prisiel do mna rypat, lebo nevies prekusnut moj nazor na Micka.
Rozdiel medzi Mickom a mladym Maxom bol ten, ze jeden mal od zaciatku obrovsku rychlost aj ked bural a druhy len bural a bol podpriemer.
Ano mas aj v niecom pravdu ale zase Haas bol vzdy tazko ovladatelny a hlavne pre niekoho kdo je novacik bez skusenosti. Jasne ze nevedel odhadnut limity auta ked bol na neho hned vyvijany tlak . Mazepina porazil na plnej ciare ale v dalsej sezone mu dali ako kolegu Magnusena ktory mal naskok vyse 100 pretekov v f1. Tie skusenosti sa nedaju nahradit a Aj Gunter mu to nijako neulahcil a vyvijal na neho vetsi tlak ako na hocikoho ineho
Jedno je isté že táto stránka bez teba by bola pozitívnejšia
Tak Mick neměl tlačenku, jako Max. Kvjata vyhodili za crash v Soči, když závod předtím měl podium. Max to rozstřískal několikrát, ale všichni říkali, jak se musí počkat. Kdyby měl Mick nebo Kvjat takovou ochranu, tak by se taky mohli vytáhnout
Nevysvetľuj mu nič toľko energie si nezaslúži
Jedno je iste, ze tato stranka bez teba by bola pozitivnejsia.
Mas tu taku moznost, ze ignorovat, tak si ju prosim ta zapni, rovnako ako Honzik. Snad mas viac mozgovej kapacity na to, aby si pochopil ako ta moznost funguje a na co sluzi.
On to nepochopí, myslí si, jak má vždy pravdu, a tím pádem i nějaké právo urážet. Říkám, je to omezenej agresor
Mick to mal ulahcene najviac ako to islo, maloktory novacik. Co ma povedat taky Mazepin, ku ktoremu sa Gunter spraval ako k h0vnu od zaciatku a od zaciatku bolo na nom vidiet, ze ho tam ma len per peniaze? Mick mal podporu Ferrari, pristup na simulator, vsetko. Mazepin nic. Vobec nic.
Hovoris, ze Magnussen mal naskok vyse 100 pretekov. Ricciardo mal nad Maxom kolko? Navyse Max bol do RB hodeny v priebehu tyzdna bez testov bez nicoho. Nemal odjazdene ani jedny preteky v F2 a mal len 18 rokov. To fakt tam nevidis rozdiel medzi Mickom a Maxom?
Ja byť na mieste Vowlesa, tak skúsim zohnať Roberta Švarcmana.
Už jen ze sympatií k Sebastianovi (Vettelovi) bych rád napsal, že Mick si zaslouží druhou šanci, ale nemyslím si to. Nebudu tvrdit, že Mick je vysloveně špatný, ale bez velkého příjmení by se nedostal ani do Haasu, není to prostě ten talent. A to měl v F1 dopomoc v podobě Sebova tutoringu. Pokud se v F1 přesto znovu objeví, vadit mi to určitě nebude, ale zvědavější jsem na Doohana a místo matného Logana Sargeanta bych ve Williamsu v zbylých závodech raději viděl Liama Lawsona, kterého měl Red Bull posadit vedle Cunody místo Ricciho, který už měl šancí dost.
@fanda_f1 Nevím, jestli by Michael Mickovi zajistil lepší tým nebo ne, ale kromě toho, že by to byla další tlačenka, otázka zní, jak by dopadl? Nebudu se hádat o to, že by z něj byl třeba nakonec slušný středopolař jako Lance Stroll, ale víc si představit neumím. Takže pokud Alpine hledá pilota tohoto typu, potom by to mohl být i Mick. Ale poptávka je asi po větších talentech. Mick na mě působil jako Grosjean bez Grosjeanovy dravosti (tu Romain v dobrém i zlém měl).
Ještě doplním, že Mick měl Sebastiana jako tutora a Sebastian byl studnice zkušeností a vhledu do techniky. Max byl pilot s enormní sebedůvěrou, v těch začátcích možná až moc, ale se sebedůvěrou. Mick si naopak nevěřil.
No to je ozaj pekne ze mal pristup na simulator ferrari . Lenze on jazdil v aute Haas a to mu moc nepomohlo mozno mu to viac uskodilo . To si mohol zahrat aj playstation. Simulator Ferrari nie je auto Haas . Mozno to mu uskodilo ked na simulatore vedel preist zatacku na urcitej rychlosti ale v reale ked tade isiel v Aute Haas tak ten nemal take jazdne vlastnosti ako ferrari
Takze pristup na simulator Ferrari mu uskodil. Zdravy rozum prave opustil diskusiu.
Nauc sa citat . Nenapisal som ze mu uskodil. Napisal som ze mu to moc nepomohlo a mohlo mu to uskodit
Max byl naprostý extrém - šel do F1 v 17ti letech vlastně po jediné sezóně v F3, tam se asi s chybami počítalo. Navíc jel v týmu, kde reálně bylo o co bojovat - už Toro Rosso v 2015 reálně mělo šanci i na pódia, také byl Max 2x čtvrtý. A mimochodem Sainze pobil na body 49:18.
Ve “velkém” RB v pak udělal hned v první sezóně 7 pódií, to se pak nehody odpouští snadno.
Mick byl proti němu zdánlivě daleko vyježděnější, vyhrál šampionáty F3 i F2 (a v obou byl dva roky) a popravdě ve spojení se slabým Haasem bych od něj minimálně první rok čekal především spolehlivé dojíždění bez chyb, ale bohužel to se nestalo ani náhodou