Wolff: Marka zasiahlo, že Red Bull stratil svoju identitu | Magazín F1 - F1online.sk

Všetko sa vyvíja a platí to aj o situácii v majstrovskom Red Bulle. Z tímu už oficiálne odišiel Adrian Newey a v Mercedese veria, že sa k nemu pripoja aj Verstappenovci. Toto Wolff si pripravuje pôdu na ich príchod a ubezpečuje, že spolu majú dobré vzťahy. Na druhej strane v Red Bulle vraj príliš spokojní nie sú.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163617/wolff-marka-zasiahlo-ze-red-bull-stratil-svoju-identitu

Je to pravda. Od úmrtí Didiho se společnost i závodní tým, mění až mílovými kroky.

Smutný, že ten clovek nestačí ani vychladnout.
Respekt 0.

1 Like

Traposenie, nech sa stara o seba. Josa moze mat kedy chce, Horner mu mozno aj zaplati ak odide :slight_smile:

Já myslel, že pevná ruka musí být u Francouzů a Italů, ale očividně i v RBR, protože jak dokázali celý tohle převrátit za tak krátkou chvíli, to člověk ani nechápe

Koukam ze Toto pritapi pod kotlem. Inu auto vyresili to vsechna cest. V boxech se zda se take zlepsili.

Bylo to zjevne. Wolf prestal politikarit (tolik), prestal si stezovat (tolik), prestat vykladat jak jsou na dobre ceste ( uplne) a asi zacal makat. Vysledky ma to zase ano.

Sympos jako Brown, nebo Vasseur to nikdy nebude, ale co uz.

Horner je mi sympatictejsi (posledni dobou mene) a RedBull take, ale ja bohuzel fandim Maxovi. A chci pro nej to nej.

McLaren je obsazenej, ti nemaji duvod, maji to super, tak aspon druhy mansaft.

Tak treba to Wolf s Maxem mysli vazne. No a kdyz ne tak co uz. Max i s horsim autem obcas udela neco maximalne super. :grin:

Kazdopadne soucasna formule me bavi neskutecne. Minimalni rozdily 3 az 4 teamy se rvou o vitezstvi. A nejsou to zadny luckyshots. Poctive vydreny vitezstvi.

2 Likes

Mercedes sel nahoru az potom, co hamilton prestal kecat do vyvoje.

@bob už lepší?

2 Likes

Hamiltona rad nemam, ale tohle asi za nim nejde. A ze by nemel rad rychle formulense taky rict neda.

Myslim ze kdyby ti korporatni nafoukanci staveli auto podle pozadavku Hamiltona, asi by tak vedle neslapli. Preci je ma obrovske zkusenosti.

Max si ted taky stezuje na auto. A taky si nemyslim ze za to muze on. Nekdo z panu inzenyru se proste prepocital no.

Vsak jo, to byla jen sranda. Chvili jsem se chtel citit jako troska a trosku zakonspirovat po vzoru zdejsich vypatlancu, ale zjistlil jsem, ze jsem na to az prilis normalni.

1 Like

Das mi odkaz na text, dik

1 Like

Tak to potom jo. :grin:. Fans Maxe, nebo RBR v konspiracich moc dobri nejsou. :grin:

1 Like